reklama
czesc, ja wlasnie sie wykapalam, zjadlam kanapke i biore sie za obiadek, dzis garnek serowy
potem mamy w planach zakupy i zrywanie ogorkow i kolejne zaprawy, pogoda taka se, w ncy byla nawalnica i padalo, rano bylo mega zimno, teraz probuje sie przebic slonko, milego dnia babole
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Hej kobiety )
Ja wlasnie pooce sie jak zwykle z rana po sniadanku .. Ł pojechał na targ bo teściówka chciała jaja jutro ma imieniny i dzis cos tam wyprawia juz ale ja na 14-22.00 w pracy... szkoda ale coz poradzic
Myy na obiadek do mojej mamy bo zapraszala nas wczoraj )
U nas z rana deszcz i burza a teraz juz slonce i duchota )
Ja wlasnie pooce sie jak zwykle z rana po sniadanku .. Ł pojechał na targ bo teściówka chciała jaja jutro ma imieniny i dzis cos tam wyprawia juz ale ja na 14-22.00 w pracy... szkoda ale coz poradzic
przypomnialo mi sie, ze moja tesciowa wczoraj sie sadzila konkretnie do mnie,znow mi zarzuca, ze zmuszam Tomka do chodzenia na fuchy po nockach, taaa jasne, noz mu trzymam przy szyi i i groze! zamiast sie cieszyc, ze taki obrotny ten jej syn, to jeszcze musi dowalic aaaaa i dowiedzialam sie, ze jestem pazerna na kase, pfff, jakby nie zauwazyla to ja rowniez pracuje, nawet jej nie wspominialam, ze sama mam fuche na boku z ta starsza pania, bo by mnie zjadla, aha i uslyszlam, ze ona mniej wydaje na 4 osoby miesiecznie niz ja na nas dwoch, a ja do niej, ze my mamy wiecej oplat, auto i inny poziom zycia, chocby jesli chodzi o jedzenia i jakbym tak jak ona trzy razy w tygodniu zupe miala to tez by mi wiecej zostalo...to uslyszlam, ze moge zrezygnowac z neta i polstau cyfrowego, bo to kosztuje, gadaj z dupa to cie os...a
no wyzalilam sie
no wyzalilam sie
Hej kobiety )
a ja mam wolne, jak sie ciesze :-)
Cassiah pewnie ze będzie w koncu się musi udać ;*
Lux współczuję teściowej... Chyba za bardzo sobie wzięła do serca swoją rolę. Mimo że moja jest naprawdę spoko to bardziej mojemu musialam co raz przypomnieć z kim się zeni i która kobieta powinna być na pierwszym miejscu i czyim domem ma się najpierw zająć. Do tesciow rzadko chodzę ze względu na siostrę Kamila, a i on gdy pojedzie tam to tez wraca cały w nerwach.
Lux współczuję teściowej... Chyba za bardzo sobie wzięła do serca swoją rolę. Mimo że moja jest naprawdę spoko to bardziej mojemu musialam co raz przypomnieć z kim się zeni i która kobieta powinna być na pierwszym miejscu i czyim domem ma się najpierw zająć. Do tesciow rzadko chodzę ze względu na siostrę Kamila, a i on gdy pojedzie tam to tez wraca cały w nerwach.
ja z siostra Tomka mam rozne relacje, raz jest zle raz dobrze, teraz akurat jest si i oby tak bylo, za to z bratowa ma problemy, bo zaczela narzucac mi swoje zdanie i kaze mi sie odchudzac, bo wedlug niej jestem za gruba no i krytykuje moje cale zycie takze sie zdenerwowalam
reklama