reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
czesc, ja wlasnie sie wykapalam, zjadlam kanapke i biore sie za obiadek, dzis garnek serowy
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
potem mamy w planach zakupy i zrywanie ogorkow i kolejne zaprawy, pogoda taka se, w ncy byla nawalnica i padalo, rano bylo mega zimno, teraz probuje sie przebic slonko, milego dnia babole
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Hej kobiety ;))
Ja wlasnie pooce sie jak zwykle z rana po sniadanku .. Ł pojechał na targ bo teściówka chciała jaja jutro ma imieniny i dzis cos tam wyprawia juz ale ja na 14-22.00 w pracy... szkoda ale coz poradzic
Myy na obiadek do mojej mamy bo zapraszala nas wczoraj ;))
U nas z rana deszcz i burza a teraz juz slonce i duchota ;))

przypomnialo mi sie, ze moja tesciowa wczoraj sie sadzila konkretnie do mnie,znow mi zarzuca, ze zmuszam Tomka do chodzenia na fuchy po nockach, taaa jasne, noz mu trzymam przy szyi i i groze! :wściekła/y: zamiast sie cieszyc, ze taki obrotny ten jej syn, to jeszcze musi dowalic aaaaa i dowiedzialam sie, ze jestem pazerna na kase, pfff, jakby nie zauwazyla to ja rowniez pracuje, nawet jej nie wspominialam, ze sama mam fuche na boku z ta starsza pania, bo by mnie zjadla, aha i uslyszlam, ze ona mniej wydaje na 4 osoby miesiecznie niz ja na nas dwoch, a ja do niej, ze my mamy wiecej oplat, auto i inny poziom zycia, chocby jesli chodzi o jedzenia i jakbym tak jak ona trzy razy w tygodniu zupe miala to tez by mi wiecej zostalo...to uslyszlam, ze moge zrezygnowac z neta i polstau cyfrowego, bo to kosztuje, gadaj z dupa to cie os...a :wściekła/y:
no wyzalilam sie

Hej kobiety ;))
Ja wlasnie pooce sie jak zwykle z rana po sniadanku .. Ł pojechał na targ bo teściówka chciała jaja jutro ma imieniny i dzis cos tam wyprawia juz ale ja na 14-22.00 w pracy... szkoda ale coz poradzic
Myy na obiadek do mojej mamy bo zapraszala nas wczoraj ;))
U nas z rana deszcz i burza a teraz juz slonce i duchota ;))

a ja mam wolne, jak sie ciesze :-)

Cassiah pewnie ze będzie :) w koncu się musi udać ;*
Lux współczuję teściowej... Chyba za bardzo sobie wzięła do serca swoją rolę. Mimo że moja jest naprawdę spoko to bardziej mojemu musialam co raz przypomnieć z kim się zeni i która kobieta powinna być na pierwszym miejscu i czyim domem ma się najpierw zająć. Do tesciow rzadko chodzę ze względu na siostrę Kamila, a i on gdy pojedzie tam to tez wraca cały w nerwach.

ja z siostra Tomka mam rozne relacje, raz jest zle raz dobrze, teraz akurat jest si i oby tak bylo, za to z bratowa ma problemy, bo zaczela narzucac mi swoje zdanie i kaze mi sie odchudzac, bo wedlug niej jestem za gruba no i krytykuje moje cale zycie takze sie zdenerwowalam

reklama
Do góry