reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Ewelka ales Ty uparta! !! widzisz ja jestem zywym przykladem ze w ciazy mozna byc nawet przy znikajacej kresce na tescie ;) a moja kreche blada widzialas?;)!

Mysia nie nie widzialam .. znikla ci kreska na tescie??? Wow .. ja tam zadnego testu nie robie .. ten wlasnie wyladowal w smietniku bo niepotrzebnie glowe nim sobie zakrzatam ..a @ przyjdzie na 1000000%

Mysia nie nie widzialam .. znikla ci kreska na tescie??? Wow .. ja tam zadnego testu nie robie .. ten wlasnie wyladowal w smietniku bo niepotrzebnie glowe nim sobie zakrzatam ..a @ przyjdzie na 1000000%

no pwenie zrobilam kilka dni temu test i przez pierwsze 2 minuty byly 2 jrechy a potem juz ta ciazowa sie wchlonela ;) i sie wkurzylam ;) no i widzisz jak los potrafi platac figle;D dlatego jak @ nie ma to zawsze jest nadzieja! i co najlepsze powiedzialam sobie ze czerwiec jest moj no i jak widac sie udalo;) ale odpuscilam w tedy na ten czas myslenie o dziecku i sie udalo Ju Hu!;* zycze by nie przyszla !a regularne masz?;)

No przewaznie dostaje danego dnia albo na drugi zawsze rano po przebudzeniu jak ide do lazienki siku to juz sie pojawia ..ale teraz lykam cyclodynon to nie wiem

reklama
Mysia ja tez wlasnie powiedzialam sobie, ze maj jest moj!
Jutro Ewela robisz!

slonce Ciebie cycory tez tak bardzo bola? i przytlumiony bol co jakis czas w podbrzuszu? ja tak czy siak boje sie plamien bo za pierwszym razem o ciazy dowiedzialam sie dopiero w 10 tyg ciazy i co najlepsze przez 3 msc normalnie krwawilam ale krócej a potem lekkie plamienia i gdyby nie wizyta kontrolna u gina to nie wiedziala bym ze w ciazy jestem ;D

Do góry