reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Tak madziu przynajmniej wiedzialabym na czym stoje , od czego zaczac i wgl a nie ze jestem juz na skraju wyczerpania a on chce dalej to roobic a ja juz nie chce

Mysia raz jeszcze gratuluję :-)

Ty to szybciutko jesteś; ) kochane dziękuję ;) w ogóle dostałam takiego zapału do sprzątania ze szok;) właśnie układam w szafie ;) hmmm nie wiem czy powinnam się cieszyć :/bo 2 msc temu poronilam w 7 tyg fasolkę teraz tez się boje; (ale na razie nikomu nie mowie bo się boje jak się unormuja moje sprawy z ciążą to w tedy ogłosze rodzince ;)

Ewellinka kochanie nie smutaj juz tylko bierz sie w garsc i musisz przedsiewziac jakies kroki! Jak teraz sie nie udalo to masz go zaciagnac do tej kliniki i juz! Na co on czeka? Przeciez nieplodnosc sie leczy i prawie zawsze po jakims czasie sie udaje. Ale najwazniejsza jest diagnoza! Jesli to przez niego to lekarz mu cos zapisze i juz za 3 mies sperma moze sie zregenerowac. A tak tylko czas tracicie. Zreszta nieplodnosc a bezplodnosc to dwie rozne rzeczy! Bezplodnym jest sie wtedy gdy np ma sie jedno jadro, nie ma sie spermy, sa problemy z potencja itp. Tego sie niestety nie wyleczy ale nieplodnosc sa to chwilowe oslabienie nasienia i czesto wystarczy nawet np odstawic papierosy czy alkohol i juz pomaga. Ppgadaj z nim bo tak nie mozecie dalej!

A ty sie kochanie badalas?

Mysia zdrowka dla fasoliny!

reklama
Dziewczyny mój jak to zawsze co jakiś czas przynosi mi kwiaty zwykle to z 3/4 ale dziś wchodzi do domu patrze i ma cały bukiet róż dla mnie a ja do niego od razu skąd wiedziałeś ze jestem w ciąży? ! A jego reakcja była niezła On o niczym nie wiedział ja się wygadalam On popłakał złapał na ręce pocałował i szczęśliwy chodzi po domu całuje zrobił kolacje zdrowa i powiedział po mimo 12 h w pracy ze mam odpoczywać i teraz on przejmuje obowiązki ;*) także mam cudownego faceta!!! A

Do góry