reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Heh, młodsza to ja już nie będę... :p zestarzałam się ostatnio. Jakoś strasznie stara się czuję. Chyba przez to, że zegar biologiczny dawni zaczął cykać i alarm mi się już włączył :p No i siwe kłaki mnie dobiły... Normalnie skrzą się we włosach siwulce tak, że nie da się ich już ignorować.

Niestety geny są genami i ich nie oszukasz, szczególnie, że pierwsze siwe włosy zobaczyłam jakieś 4-5 temu...
Tak samo moja mama skończyła miesiączkować właśnie w wieku 38 lat, tyle że zaczęła w wieku 8 lat. Ja 1 miesiączkę dostałam w wieku niespełna 12 lat. Więc też wczesnie (a bóle jajników miałam od 8 roku życia). Też grozi mi przedwczesna menopauza. Dlatego chyba mam takie ciśnienie i włączył mi się alarm w zegarze biollgicznym...

Boże, pamiętam jak w podstawówce na lekcjach umierałam z bólu. I na siłę faszerowali mnie no-spą, która nie działała. I nigdy nie zapomnę, jak chodziłam z paczką podpasek do szkoły, bo to prawie krwotoki były i nie raz po sobie krwawe plamy zostawiłam. Trauma.

reklama
Do góry