reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Ja mam chyba jakieś uczulenie. Co roku o tej porze na rekach drobne kropki. Wg mnie truskawki. W tamtym roku nie miałam to znów weszło na twarz. Tak jak piszesz czerwienienie i uczucie gorąca ale mnie nie swędzi.
Wagowo w dol co mnie cieszy....ale dietuje od pon juz na poważnie.

Ja mam chyba jakieś uczulenie. Co roku o tej porze na rekach drobne kropki. Wg mnie truskawki. W tamtym roku nie miałam to znów weszło na twarz. Tak jak piszesz czerwienienie i uczucie gorąca ale mnie nie swędzi.
Wagowo w dol co mnie cieszy....ale dietuje od pon juz na poważnie.

jedz zrob testy, krostki moga byc wlasnie od truskawekl kuzynka tak ma co rok na te pierwsze truskawki

Nie jem nic, na co byłam uczulona lub co mogłoby mnie uczulić. Więc u mnie, to nie alergia. A maści to zazwyczaj dają sterydy, których unikam jak ognia ze względu na nadnercza.

Luxi, jesteś cudowna i kochana, zawsze starasz się pomóc, ale po prostu musze iść do endokrynologa. Jak się hormony ustawi, to może wszystko wróci do normy :)

Lalko, w taką pogodę nie nakładam podkładu. Puder ich nie kryje. Na szczęście nie są duże. Jutro, jak będzie jasno na dworzu czyli kolo 13-14 zrobię Ci zdjęcie jak to wygląda. Ja nie potrzebuję tego kryć. Nie martwi mnie to, ze jestem "brzydsza", bo tak nie jest i tak się nie czuję. Po prostu martwi mnie to, Noże coś w moim organizmie nie działa jak trzeba.

reklama
Do góry