reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Mysia, u mnie tak samo. Ale ja dzisiaj muszę się już zmobilizować, bo mamusia jutro znowu przyjedzie :) Poza tym już dawno nie było tak, jak teraz... Po wycieczce do kamieniołomów przywieźliśmy sobie niechcący piaskownice w butach i się naniosło okrutnie.

Mysia, u mnie tak samo. Ale ja dzisiaj muszę się już zmobilizować, bo mamusia jutro znowu przyjedzie :) Poza tym już dawno nie było tak, jak teraz... Po wycieczce do kamieniołomów przywieźliśmy sobie niechcący piaskownice w butach i się naniosło okrutnie.

to jaj mam plamy na podlodze oe balsamu do ciala, a wieczorem przeciez mylam podloge, musialam napackac przed spaniem

Cześć Kobietki :-* u mnie zimno i leje. W pracy jestem - przerwa śniadaniowa to do Was zajrzałam :) głowa mnie boli od rana :/ nerwy swoje robią... Rozwaliła mnie ta sytuacja w pracy. Caluski i miłego dnia :)

Jedząc śniadanko przejrzałam FB i powiem Wam, że to chyba nie był dobry pomysł... Najpierw komentarze po wczorajszym cyrku emitowanym wieczorem przez tvp, potem wieści o kolejnym ograniczaniu praw i nagonce na szczepienie dzieci i doszczepianie dorosłych (najnowszy, genialny pomysł), a potem kolejne doniesienia o bezkarnej polskiej policji łamiącej prawo oraz polakach zabijanych i zabijających w GB. No po prostu cudne wieści z rana... I zastanawiam się, w jakim świecie my żyjemy i czy aby na pewno chcę skazać moje dziecko na życie w czymś takim...

Przed nami są wybory. Idziecie głosować?

Jedząc śniadanko przejrzałam FB i powiem Wam, że to chyba nie był dobry pomysł... Najpierw komentarze po wczorajszym cyrku emitowanym wieczorem przez tvp, potem wieści o kolejnym ograniczaniu praw i nagonce na szczepienie dzieci i doszczepianie dorosłych (najnowszy, genialny pomysł), a potem kolejne doniesienia o bezkarnej polskiej policji łamiącej prawo oraz polakach zabijanych i zabijających w GB. No po prostu cudne wieści z rana... I zastanawiam się, w jakim świecie my żyjemy i czy aby na pewno chcę skazać moje dziecko na życie w czymś takim...

Przed nami są wybory. Idziecie głosować?

nie chodze na wybory, bo mamy chory kraj

Hej Kochane. Jak minął dzień? Ja mam teraz chwilę oddechu. Ugotowałam zupkę zjedliśmy z Mężusiem teraz mam sekundkę na "zawiązanie sadełka" jak to babcia mówiła ;) i pędzę z Piesem na spacer. Padam na ryjka ;) test owulacyjny negatywny. Aaaa kurczę folicowy drink! Bym zapomniala. Za oknem mam istną kolonię! Mieszkam na nowym osiedlu - sami młodzi ludzie z dziećmi :/ złe miejsce do mieszkania jak ma się problem z zajściem w ciążę he no ale to nic.
Ewmi ja czasem nawet wolę nie czytać i nie oglądać co się dzieje na tym świecie bo to ludzkie pojęcie przechodzi. Zastanawiam się czy głosować. Jakoś żaden z kandydatów mi nie odpowiada. ;)

Milego wieczorku :-*

reklama
Wredotko, jest też opcja dla tych, którzy nie znajdują swojej opcji: dopisujesz nr 12 na liście, rysujesz krateczkę z krzyżykiem i obok piszesz "głosuję na sarnę z krzesłem na głowie". Frekwencję robisz, a na nikogo nie głosujesz.
Ja w okół siebie mam jedynie stare baby i kościół... Dzisiaj było zatrzęsienie mszy, pogrzeb i przygotowania do komunii. A to wszystko przez megafon na całą okolicę, mimo, ze lał deszcz i nikogo na zewnątrz nie było. Ale chyba i tak lepsze to niż osiedle pełne młodych, hałaśliwych i dzieciatych ludzi...

Do góry