reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Cale szczescie ze zatestowalas :-) nie musisz sie juz stresowac. Ja po kazdym poprzednim rozczarowaniu luzowalam, i niby probowalismy na luzie sie przytulac ale im blizej @ tym ciezej stres opanowac "udalo sie czy nie"...No nic poczekam jeszcze do poniedzialku i zatestuje. Dobrze ze mamy weekend to moze szybciej zleci ( o ile @ nie przyjdzie).

reklama
Dzieki dziewczyny za wsparcie, ale to czekanie i stres jest najgorsze :-/ madziolina_p a jak Twoje przygotowania? Ty od stycznia zaczynasz dzialac?

Pewnie ze w grudniu :-D zaczytalam sie w historii tego watku i smiem stwierdzic ze mama jiz to jest profesionalna staraczka! :-) Mama_jiz jakies specjalne rady, wskazowki? :-)

Hehe pochlebiasz mi. Ja po prostu mam już dwie córki, więc co nieco wiem o ciążach, porodach. O staraniach bardzo mało, bo jakoś tak się składa, że szybko zachodzę w ciążę. Łykajcie kwas foliowy i beztrosko się bzykajcie i to wszystko.:rofl2:

Hej dziewczyny, co u Was? :-) Ja dalej czekam na @ i w dodatku moj maz nie chce zebym zrobila test :-/ mowi ze co bedzie to bedzie i nie rozumie czemu ja sie tak stresuje...a mnie to czekanie troche wkurza wrrr.

reklama
Do góry