reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

A to Ty masz juz synka? To troche komplikuje. Widzisz dziecko nie zrozumie dlaczego sie wyprowamzacie. Poczekaj na wynik bety i troche niech czasu uplynie, ochlon troche.

reklama
Tak. Mam synka ma 6 lat. Staram się żeby nie widział nerwów naszych itd bo nie chce go obarczac naszymi problemami. Za proponowałam mu nawet ze może być normalnie w domu ale jak syn zaśnie żeby wychodził itd. Powiedział ze chce być przy rodzinie.
Wiem czas przynosi ulgę ale nie chce się godzić na taką sytuację a za chwilę znowu to samo przeżywać? Po co tak się upiera skoro jestem jego "życiową porażka? " bo tak np mnie określił ;/

Tak jej pisał. A tłumaczy ze się nie myślał bo to było fajne ze komuś się podobał i im bardziej się zalił tym bardziej ona go pocieszające itd. Nie tylko to. Ze chciałby z nią być. Ze tylko ona go rozumie. Ze jest nieszczęśliwy. Itd. I mówi ze chcial się poczuć atrakcyjnie, że nie miał świadomości i jakoś wylaczyl myślenie ;/ ze to byla glupia zabawa. I z jego i z jej strony. chore to poprostu.

Ostatnia edycja:
Hej nie byłam , pojadę w piątek bo nie dałam rady dzisiaj. Ale zrobiłam dwa testy ;/ jeden negatywny (ten 25) a na drugim(10) druga słaba kreska. Jak się życie wali to po całości .... ; ( ale to tak 3 dni przed okresem na teście juz wychodzi ;/

W nawiasie podałam ta czułość testu. Testy sprawdzałam po 5 minutach. Tzn myślałam że przed okresem mi nie wyjdzie pozytywny ale jak widać ;/ w piątek pójdę na betę ewentualnie powtórzę test.
Ogólnie jestem załamana. ...

reklama
Do góry