nie jestes wadliwa, nie mozesz tak o sobie mowic!!! nie wolno, masz miec do siebie szacunek, bez tego zginiesz, ja sie nauczylam walki ze slabosciami i wiem, ze wygralam walke, nie ma co generalizowac tego czy ma sie orgazm taki a nie inny, a co Twoj facet na to? rozmawialiscie o tym?Pochwowego nigdy w życiu nie miałam. Mam tylko jak sobie sama dopomoge łechtaczkowo..
Nie wiem jak mogę jeszcze wyluzować, po prostu to juz zaakceptowałam, ze tak mam i juz.. Trudno, taka wadliwa jestem. Szkoda, bo tracę dużo zabawy, ale co zrobić.
reklama
wlasnie-rozmowa!!! bez tego nie ma nic, pamietasz moje przeboje z tesciowa? byla u nas w srode i w koncu z nami porozmawiala..bajki nie ma, ale jakas poprawa jest, zawsze to jaki krok do przoduDopiero teraz to zrozumialam nabralam dystansu bo trzeba zyc maz mi to uswiadomil jak sie zalamalam jak dostalam pare dni temu @ mialam takiego dola ze nic nie jadlam zaslablam a spedzilam na pogotowiu pare godzin bo takich boli dostalam na poczatku okresu po clo dostalam kroplowke mialam czas na myslenie i rozmowe
wadliwa nie poprostu kazda z nas jest inna luz luz luz to podstawa chwila zapomnieniaPochwowego nigdy w życiu nie miałam. Mam tylko jak sobie sama dopomoge łechtaczkowo..
Nie wiem jak mogę jeszcze wyluzować, po prostu to juz zaakceptowałam, ze tak mam i juz.. Trudno, taka wadliwa jestem. Szkoda, bo tracę dużo zabawy, ale co zrobić.
Pamietam ja tesciowa mam w miare ok czasem jej odbija ale takto jest ok zobaczymy co bedzie jak pojawi sie dziecko ale taki dolek jak ten mialam po hsg jak sie nie udalo nie dlugo to w wariatkowie mnie zamkna i dadza zolte papiery ze szurnieta jestemwlasnie-rozmowa!!! bez tego nie ma nic, pamietasz moje przeboje z tesciowa? byla u nas w srode i w koncu z nami porozmawiala..bajki nie ma, ale jakas poprawa jest, zawsze to jaki krok do przodu
Bertha a jak juz piszemy o orgazmie to jest fajny sposob, pozycja na jezdzca, juz tak po dobrych kilku minutach seksu, niech maz wyprostuje nogi a Ty usiadz tak bys miala nogi wogydnie i bys czula go bardzo mocno i jak masz za mokro to sie wytrzyj wlasnie przed ta pozycja, bo moze byc tak, ze on tam sie slizga i temu nie masz oragzmu, ja wiele razy nie moglam dojsc, bo bylam zmeczona lub wlasnie za mokra i nie czulam TEGO, ale juz jest ok i potrafie z dwa razy dojsc podczas seksu, na poczatki i na koncu
ja myslalam, ze jak dziecko stracilam to oszaleje, niby nie dawalam po sobie w domu poznac, ze cierpie, ale jak bylam sama to wylam tak, ze myslalam, ze skora mi wokol oczu zejdzie i tez myslalam, ze szurniet jestem, takie mamy juz charaktery my babyPamietam ja tesciowa mam w miare ok czasem jej odbija ale takto jest ok zobaczymy co bedzie jak pojawi sie dziecko ale taki dolek jak ten mialam po hsg jak sie nie udalo nie dlugo to w wariatkowie mnie zamkna i dadza zolte papiery ze szurnieta jestem
Popieram ja szytuje nieraz nawet 3 razy tak dotyk jego dzialaBertha a jak juz piszemy o orgazmie to jest fajny sposob, pozycja na jezdzca, juz tak po dobrych kilku minutach seksu, niech maz wyprostuje nogi a Ty usiadz tak bys miala nogi wogydnie i bys czula go bardzo mocno i jak masz za mokro to sie wytrzyj wlasnie przed ta pozycja, bo moze byc tak, ze on tam sie slizga i temu nie masz oragzmu, ja wiele razy nie moglam dojsc, bo bylam zmeczona lub wlasnie za mokra i nie czulam TEGO, ale juz jest ok i potrafie z dwa razy dojsc podczas seksu, na poczatki i na koncu
i warto by facet zlapal za biodra to tez pomagaPopieram ja szytuje nieraz nawet 3 razy tak dotyk jego dziala
Jestesmy rozchwiane emocjonalnieja myslalam, ze jak dziecko stracilam to oszaleje, niby nie dawalam po sobie w domu poznac, ze cierpie, ale jak bylam sama to wylam tak, ze myslalam, ze skora mi wokol oczu zejdzie i tez myslalam, ze szurniet jestem, takie mamy juz charaktery my baby
reklama
no a jak do mnie przed @ lepiej nie podchodzicJestesmy rozchwiane emocjonalnie
Podziel się: