Dlaczego seks to normalny temat dzieci przeciez nie przynosi bocian i rzuca w kapuste gdy dwoje ludzi sie kocha i podejmuje decyzje ze chca miec dziecko to nie temat tabuzboczone baby no
reklama
G
Gość
Gość
Lux a Ty jak bedziesz robic dziecko???
G
Gość
Gość
A juz myslalam ze bedziesz w kapuscie szukac?
Skad ja to znam a co jak szalec to szalec mamy jedno zycieprzeciez ja sie smieje nooo,na zarty mnie naszlo, ja z tych niewyzytych i nawet sasiedzi nas slysza jak sie seksimy heheh
Ah ta kapusta☺A juz myslalam ze bedziesz w kapuscie szukac?
no bede, pewnie, ze bede a co se bede zalowacA juz myslalam ze bedziesz w kapuscie szukac?
my mamy tu mega cienkie sciany, na nowym mieszkaniu na szczescie sa grube sciany ufffffSkad ja to znam a co jak szalec to szalec mamy jedno zycie
reklama
bertha
Fanka BB :)
A kiedy lekarz zaleca zeby zrobić iui? Gdy plemniory sa za słabe/wolne? Czy sa tez inny wskazania, zeby zrobić iui?Jak narazie wszystko jest dobrze, tak powiedzial lekarz. Pecherzyki beda caly czas rosnac i iui moze byc. W czwartek, ale tez i w sobote, zalezy jak beda rosly. Co do endometrium to dziewczyny mowia ze jest dobre i ze jeszcze podrosnie.
No ale zobaczymy czy iui za pierwszym razem sie uda. Pewnie nie, no ale pomarzyc sobie choc przez chwile moge.
Podziel się: