reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki o maleństwo w 2016

Lux to tak samo jak do mnie bez kija nie podchodz ale moje kochanie juz wie jaki mam pms i schodzi mi z drogi a wrecz pomaga alez mi daje jajnik popalic prawy boli od 3 dc wiec chyba bedzie wiecej pecherzykow dominujacych masakra ale boli

reklama
ja raz rozbilam talerz, bo nie wytrzymalam, nieraz moj jak widzi, ze zaczyna mnie nosic to wychodzi z domu i wraca po godzinie a ja jestem juz w cudownym nastroju hahha
oj to trzymam kciuki by byl ogrom pecherzykow!!!

Popieram ja szytuje nieraz nawet 3 razy tak dotyk jego dziala

Zazdroszczę wam dziewczyny :):)
Mi akurat jeździec nie daje tyle frajdy, praktycznie nie czuje prawie nic w tej pozycji. Moze czasem jak sie jakoś odpowiednio wygne..
Ale ja mam po prostu z definicji bardzo mało wrażliwe ciało. W piersiach np nie czuje ani troszeczkę przyjemności.
Ale spoko, jakoś sobie radzimy. :)
Tak, gadaliśmy nie raz o tym. Dosyć mocno go to frustrowało, ze mnie nie moze zaspokoić porządnie. Ale juz odpuścił, i dobrze, bo ja sie stresowałam jego frustracja bardziej.
Wciąż szukam i uczę sie swojego ciała, takze moze kiedyś sie uda osiągać szczyty ;)

a
Zazdroszczę wam dziewczyny :):)
Mi akurat jeździec nie daje tyle frajdy, praktycznie nie czuje prawie nic w tej pozycji. Moze czasem jak sie jakoś odpowiednio wygne..
Ale ja mam po prostu z definicji bardzo mało wrażliwe ciało. W piersiach np nie czuje ani troszeczkę przyjemności.
Ale spoko, jakoś sobie radzimy. :)
Tak, gadaliśmy nie raz o tym. Dosyć mocno go to frustrowało, ze mnie nie moze zaspokoić porządnie. Ale juz odpuścił, i dobrze, bo ja sie stresowałam jego frustracja bardziej.
Wciąż szukam i uczę sie swojego ciała, takze moze kiedyś sie uda osiągać szczyty ;)
o seksuologu myslalas?

Kiedyś przeszło mi przez myśl. Moze sie kiedyś wybiorę. Swojego to na pewno nie zaciągnę, ale mam nadzieje, ze samemu tez mozna iść i coś to daje..

U mnie nadal okresu brak☺oby tym razem się udało!! Piersi nadal bolą. . Jak na razie brzuch mnie nie boli jak to zwykle bywa przed zbliżającym sie@.

reklama
Do góry