Lux to tak samo jak do mnie bez kija nie podchodz ale moje kochanie juz wie jaki mam pms i schodzi mi z drogi a wrecz pomaga alez mi daje jajnik popalic prawy boli od 3 dc wiec chyba bedzie wiecej pecherzykow dominujacych masakra ale boli
reklama
ja raz rozbilam talerz, bo nie wytrzymalam, nieraz moj jak widzi, ze zaczyna mnie nosic to wychodzi z domu i wraca po godzinie a ja jestem juz w cudownym nastroju hahha
oj to trzymam kciuki by byl ogrom pecherzykow!!!
oj to trzymam kciuki by byl ogrom pecherzykow!!!
bertha
Fanka BB :)
Popieram ja szytuje nieraz nawet 3 razy tak dotyk jego dziala
Zazdroszczę wam dziewczyny
Mi akurat jeździec nie daje tyle frajdy, praktycznie nie czuje prawie nic w tej pozycji. Moze czasem jak sie jakoś odpowiednio wygne..
Ale ja mam po prostu z definicji bardzo mało wrażliwe ciało. W piersiach np nie czuje ani troszeczkę przyjemności.
Ale spoko, jakoś sobie radzimy.
Tak, gadaliśmy nie raz o tym. Dosyć mocno go to frustrowało, ze mnie nie moze zaspokoić porządnie. Ale juz odpuścił, i dobrze, bo ja sie stresowałam jego frustracja bardziej.
Wciąż szukam i uczę sie swojego ciała, takze moze kiedyś sie uda osiągać szczyty
a
o seksuologu myslalas?Zazdroszczę wam dziewczyny
Mi akurat jeździec nie daje tyle frajdy, praktycznie nie czuje prawie nic w tej pozycji. Moze czasem jak sie jakoś odpowiednio wygne..
Ale ja mam po prostu z definicji bardzo mało wrażliwe ciało. W piersiach np nie czuje ani troszeczkę przyjemności.
Ale spoko, jakoś sobie radzimy.
Tak, gadaliśmy nie raz o tym. Dosyć mocno go to frustrowało, ze mnie nie moze zaspokoić porządnie. Ale juz odpuścił, i dobrze, bo ja sie stresowałam jego frustracja bardziej.
Wciąż szukam i uczę sie swojego ciała, takze moze kiedyś sie uda osiągać szczyty
lepiej chyba jak w dwojke pojdziecieKiedyś przeszło mi przez myśl. Moze sie kiedyś wybiorę. Swojego to na pewno nie zaciągnę, ale mam nadzieje, ze samemu tez mozna iść i coś to daje..
reklama
a temp masz?Pije flukontrol oby mi pomogl bo przeziebienie nie odpuszcza
Podziel się: