reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki o maleństwo w 2016

reklama
przeciez ja sie smieje nooo,na zarty mnie naszlo, ja z tych niewyzytych i nawet sasiedzi nas slysza jak sie seksimy heheh
Hehehe, fajnie macie :D ja to bym tak chciała, ale u mnie to cieżko z finałem w czasie seksu, wiec nie jestem taka szalona w tym temacie, bo rzadko kończy sie moja satysfakcja... :/

Hehehe, fajnie macie :D ja to bym tak chciała, ale u mnie to cieżko z finałem w czasie seksu, wiec nie jestem taka szalona w tym temacie, bo rzadko kończy sie moja satysfakcja... :/
no my pol roku mielismy stosunek przerywany, az dziw, ze nam sie udalo ciazy uniknac, choc kilka razy myslalam, czy aby nic sie tam nie dostalo heheh, ale jeszcze troszke i bedzie normalny seks

w ogole nie masz orgazmu czy jak?

Dlaczego trzeba wyluzowac co nam pozostaje gdy dziecka brak to sa chwile gdy czujemy sie wolni wpadamy w chwile zapomnienia

w ogole nie masz orgazmu czy jak?
Pochwowego nigdy w życiu nie miałam. Mam tylko jak sobie sama dopomoge łechtaczkowo..

Nie wiem jak mogę jeszcze wyluzować, po prostu to juz zaakceptowałam, ze tak mam i juz.. Trudno, taka wadliwa jestem. Szkoda, bo tracę dużo zabawy, ale co zrobić.

reklama
o to o to, prawda
Dopiero teraz to zrozumialam nabralam dystansu bo trzeba zyc maz mi to uswiadomil jak sie zalamalam jak dostalam pare dni temu @ mialam takiego dola ze nic nie jadlam zaslablam a spedzilam na pogotowiu pare godzin bo takich boli dostalam na poczatku okresu po clo dostalam kroplowke mialam czas na myslenie i rozmowe

Do góry