Mamy jedno zycie i trzeba je przezyc jak najlepiejmy mamy tu mega cienkie sciany, na nowym mieszkaniu na szczescie sa grube sciany ufffff
reklama
Iui robi sie gdy sa slabe plemniki wrogosc sluzu problemy z owulacja itpA kiedy lekarz zaleca zeby zrobić iui? Gdy plemniory sa za słabe/wolne? Czy sa tez inny wskazania, zeby zrobić iui?
G
Gość
Gość
No albo jak chcesz bo dluzej nic nie wychodzi. Ja 2 razy normalnie zaszlam, teraz od pol roku nic, wiec teraz chce iui zeby cos pomoc.Iui robi sie gdy sa slabe plemniki wrogosc sluzu problemy z owulacja itp
bertha
Fanka BB :)
Hehehe, fajnie macie ja to bym tak chciała, ale u mnie to cieżko z finałem w czasie seksu, wiec nie jestem taka szalona w tym temacie, bo rzadko kończy sie moja satysfakcja... :/przeciez ja sie smieje nooo,na zarty mnie naszlo, ja z tych niewyzytych i nawet sasiedzi nas slysza jak sie seksimy heheh
no my pol roku mielismy stosunek przerywany, az dziw, ze nam sie udalo ciazy uniknac, choc kilka razy myslalam, czy aby nic sie tam nie dostalo heheh, ale jeszcze troszke i bedzie normalny seksHehehe, fajnie macie ja to bym tak chciała, ale u mnie to cieżko z finałem w czasie seksu, wiec nie jestem taka szalona w tym temacie, bo rzadko kończy sie moja satysfakcja... :/
w ogole nie masz orgazmu czy jak?
Dlaczego trzeba wyluzowac co nam pozostaje gdy dziecka brak to sa chwile gdy czujemy sie wolni wpadamy w chwile zapomnieniaHehehe, fajnie macie ja to bym tak chciała, ale u mnie to cieżko z finałem w czasie seksu, wiec nie jestem taka szalona w tym temacie, bo rzadko kończy sie moja satysfakcja... :/
o to o to, prawdaDlaczego trzeba wyluzowac co nam pozostaje gdy dziecka brak to sa chwile gdy czujemy sie wolni wpadamy w chwile zapomnienia
bertha
Fanka BB :)
Pochwowego nigdy w życiu nie miałam. Mam tylko jak sobie sama dopomoge łechtaczkowo..w ogole nie masz orgazmu czy jak?
Nie wiem jak mogę jeszcze wyluzować, po prostu to juz zaakceptowałam, ze tak mam i juz.. Trudno, taka wadliwa jestem. Szkoda, bo tracę dużo zabawy, ale co zrobić.
reklama
Dopiero teraz to zrozumialam nabralam dystansu bo trzeba zyc maz mi to uswiadomil jak sie zalamalam jak dostalam pare dni temu @ mialam takiego dola ze nic nie jadlam zaslablam a spedzilam na pogotowiu pare godzin bo takich boli dostalam na poczatku okresu po clo dostalam kroplowke mialam czas na myslenie i rozmoweo to o to, prawda
Podziel się: