kiedy chcesz testowac?U mnie nadal okresu brak☺oby tym razem się udało!! Piersi nadal bolą. . Jak na razie brzuch mnie nie boli jak to zwykle bywa przed zbliżającym sie@.
reklama
Tak 38 chyba angina sie szykuje bo migdaly mnie bola spuchlam wiec jutro lekarz rano a popoludniu gin pracowity dziena temp masz?
Trzymam kciuki za dwie kreskiWczoraj robiłam to był negatywny. Poczekam do czwartku.
Ja też mam taką nadzieję.Trzymam kciuki za dwie kreski
Raczej i to ropna bo mam nalot juz ledwo lykam tempka lekko spadla ale to po lekach wiec cudnie dopiero co zatoki wyleczylam u mnie migdaly zawsze oznaczaja angine jak nic czeka mnie glodowkaMarwoj no to mam nadzieje, ze kolejny bedzie juz poztywny
Luska no nie kracz, ze to na angine
Hej dziewczyny jestem tu nowa i mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie ciepło [emoji4]o dzidzie staramy sie juz 5 miesiac... Nie wiem co sie ze mną dzieje przed staraniami wszystko było jak w zegarku i brak jakichkolwiek bóli piersi, podbrzusza itd. A odkąd sie staramy to w każdym miesiącu działy sie ze mną rożne rzeczy : bóle piersi, silne bóle jajników i podbrzusza, stan podgorączkowy, w 4 miesiącu miałam nawet silne osłabienie przez 5 dni po 7dpo, ze aż wylądowałam na pogotowiu i do tego miałam plamienia 10 dpo - myślałam, ze to implantacyjne ale nic z tego [emoji17] w tym miesiącu jak narazie cisza a jestem w 9 dpo [emoji6]
reklama
Podziel się: