reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Aniolkowa to że mam dłuższy staz to nie oznacza, ze teraz sie uda, jakos widzisz ten na górze na to nie bardzo patrzy...:sorry2: a miłoby było gdyby to zauwazył i wynagrodził... jutro albo we wtorek sie okaże;-)

Abed po urodzeniu dziecka nie leczylam moich pco,bralam przez kilka miesicy Metformax ,mial mi w wypadaniu wlosow i strasznym przetluszczaniem ich.Ale nie zabardzo widzialam rezultaty i przestalam ich brac,jedyne co zauwazylam i co zapewniali mi lekarze ze po urodzeniu dziecka mam krotsze cykle,przed ciaza zdazaly sie 50,60dniowe dopiero lutelina mi pomagala,teraz cykle 28,34 dniowe i nie sa wylowywane lutka.
A Ty po jakim leczeniu zaszlas w ciaze?jak dlugo trwalo leczenie i jakie leki mialas podawane?
dziekuje

dziewczyny ale sie rozpisalyscie wczoraj wieczorem nie zdarze dzis tego przeczytac:)

Osinka przykro mi ze @ przyszla. Wierze, ze sie uda nastepnym razem, ale dobrze by bylo zaczac robic jakies badania.

Roxii kciuki i jeszcze raz kciuki:)

Roxii gdzie Ty sie podziewasz? wstawaj i rob tescik! trzymam kciuki co do mnie to czeka mnie krotki protokol tylko, ze zanim zaczne mam brac te tabletki, niby dlatego, ze moje pecherzyki rosly nierownomiernie i te tabletki maja niby temu zapobiec przy kolejnym podejsciu..no nic, jestem dzis myslami z Toba trzymaj sie dzielnie co by nie bylo

aniolkowa no malo sobie dalas czasu...ale jesli nie masz pracy fizycznej to moze dasz rade, duzo tez chyba zalezy co u ciebie znajda i co beda robic, u mnie wycinali ogniska endometriozy i zostawili mi trzy blizny, ktorych na poczatku sie bardzo wstydzilam, a teraz juz nie sa za bardzo widoczne. Wracajac do samopoczucia po zabiegu to po trzech dniach juz normalnie funkcjonowalam tylko np dalej trudno mi bylo wstac z lozka bez pomocy rak(musialam sie podprzec) no i nie chodzilam za szybko, bo ciagle mnie pobolewalo. Tak, wiec jesli siedzisz w pracy za biurkiem to dasz rade, ale jesli musisz sie sporo ruszac to wydaje mi sie, ze poniedzialek moze byc za wczesnie na prace..lekarz spokojnie da Ci zwolnienie, cyba, ze tak kochasz swoja prace, ze nie mozesz bez niej wytrzymac;)

rooooxi ty śpiochu!!!!

Miska Kurcze no to klapa. Pracuje z dziećmi i dużo sie ruszam + jestem narażona na kopniaki i zachowania agresywne z ich strony. Bedą mi poszerzać szyjkę macicy, bo jest szczelnie zamknięta. Dziś idę na badania to sie wszystkiego dowiem. Dzieki ci bardzo za rady.

Hej dziewczyny! przepraszam ze tak późno ale musiałam sie troche ogarnąć i dojść do siebie. Niestety na dwóch testech jest tylko jedna kreska, takze znów klapa:-:)-:)-( Nie mam siły juz na to wszystko, nie chce mi sie gadac i myśleć.... jutro jade jeszcze na betę, bo musze, ale juz wiadomo ze to tylko formalnośc. Dziękuje za kciuki i wiarę.

reklama
Do góry