reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Osinka właśnie miałam ci pisać, ze wydzielina z piersi może świadczyć o wysokiej prolaktynie. Jak wiadomo w ciąże nie da sie zajść jak prolaktyna szaleje. Idź do gp po skierowanie na badania. Wiem jak ci cieżko, ja tez tak przyżyłam kilka takich cykli, ze odchodziła mi chęć do życia:-( zwłaszcza, że objawy masz ciażowe. Napij się winka, wypłacz swój żal i za 2 tyg znowu do roboty.

Noelka śliczny brzusio. Taki zgrabny. Pogłaskaj ode mnie maluszka.

Roxi nie mogę sie doczekać jutrzejszego testu. Objawy na @ są takie jak na ciąże. Spokojnie. Bedą II krechy!

miska strasznie długo to u was trwa. No ale w sumie coś juz zaczyna sie dziać to czas szybko zleci.
2 tygodnie na zwolnieniu?? Ja mam zabieg w czwartek i zgłosiłam tylko piątek wolny. Powiedziałam, ze w pon wrócę do pracy!! Może źle zrobiłam? Nie mam fizycznej pracy, ale może mogłam sobie dać wiecej czasu na rekowalenscencje.

Abed @ nadal nie ma. 3 dni sie spóźnia i baaaardzo mi to na rękę. Im dłużej tym lepiej. Czuje ją juz w kościach, ale niech sie jeszcze poociąga trochę.

Aniolkowa @ spóźnia Ci się już 3 dni?? to Ty może testa zrób co??:tak: wiesz nigdy nic nie wiadomo...;-)
A co do mnie to nie sądzę żeby moje symptomy zwiastowały ciążę, wszystko jest identycznie jak co miesiąc przed @, no ale nie ma co tu gdybać i sie domyślać jutro robię pierwszy test, a we wtorek betka ktora potwierdzi wszystko na 100%:tak:

basik twój wykres mi przypomina moje... ja też policystyczne jajniki i zaszłam w ciąże dopiero po leczeniu... aczkolwiek ponoć jest szansa by zajść w ciąże bez leczenia... a przez ten czas od urodzenia dziecka brałaś tabletki??

Osinka bardzo mi przykro... może zrób test... tak dla pewności... może tak chcesz mieć dziecko że pojawiły się objawy... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na następny cykl

Roxii
kurcze tak długo czekałaś... tyle przeszłaś... że musi to zostać wynagrodzone... bądź dobrej myśli.... brak symptomów nie wyklucza brak ciąży... jutro zobaczymy... wszystkie będziemy myśleć o Tobie jutro... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aniołkowa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby spóźniła się jak najdłużej... a najlepiej na 9 miesięcy :-)

abed dzięki, ale wiesz u mnie to nie jest brak symptomów, symptomy są, ale na @:tak: zresztą niewazne, nie ma co, czekamy na jutro....

abed wiem że nie mam wpływu, ale ciężko się nie denerwować, wizja trzeciej porażki mnie trochę przeraża, narazie się trzymam ale wiem co będzie jak zobaczę jedną kreskę, a potem usłysze ujemny wynik bety....:sorry2: Narazie nie panikuję i spokojnie czekam, bo iskierka nadzeji zawsze jest, ale znam swój organizm i myślę, że raczej się nie mylę, choć bardzo bym chciała...

reklama
Aniolkowa hmm kto wie, moze przez telefon sie da, cuda się zdarzaja:-D szkoda że nie ma możliwości żebyś zaciążyła, już myślałam, że będzie niespodziewajka:tak:;-)
Abed nie dziękuję ;-)

Do góry