Dlugo nic nie pisalam, ale regularnie zagladalam i trzymalam kciuki..ale teraz nie wytrzymalam! ROXI przeciez to jakas cholerna niesprawiedliwosc! Tak mi przykro, ze znow przezywasz zawod.. Wiadomo, nadzieje trzeba miec do konca, wiec kciukow nie puszczam i czekam na Twoja bete... Szkoda mi Ciebie strasznie. Wspomnialam kiedys o ksiazce, ktora 'czyni cuda' przejrzyj moje wczesniejsze posty, w naturalna ciaze zaszly kobiety, u ktorych nawet ivf sie nie udawaly i lekarze nie dawali zadnych szans! Moze jest sens zainwestowac pare funtow, nigdy nie wiadomo!!!
reklama
tygryseczek
Staraczka
Tiluchna witaj..
Roxii głowa do góry zobaczysz wynik bety jaki wyjdzie trzeba miec nadzieje ze bedzie dobrze...
Roxii głowa do góry zobaczysz wynik bety jaki wyjdzie trzeba miec nadzieje ze bedzie dobrze...
pam_x_pam
Fanka BB :)
Roxii tule... poczekajmy jeszcze na bete moze poporstu za malo hormonu jest... wkoncu sie uda kochana....
Osinka.. z tymi objawami to jest roznie ja mam 80% objawow niedoczynosci tarczycy a jednak jest sprawna.... tzn 2 lata tewu byla teraz niedlugo pojde znowu zrobic.... jako dziecko mialam niedoczynnosc i leczenie przerwano jak wyjechalam do irlandii wiec moze cos znowu sie pokaze...
Osinka.. z tymi objawami to jest roznie ja mam 80% objawow niedoczynosci tarczycy a jednak jest sprawna.... tzn 2 lata tewu byla teraz niedlugo pojde znowu zrobic.... jako dziecko mialam niedoczynnosc i leczenie przerwano jak wyjechalam do irlandii wiec moze cos znowu sie pokaze...
edith2602
Roxii, kochana...przykro mi bardzo :-(, ale moze poczekajmy do jutra. Przytulam mocno
tygryseczek
Staraczka
Wszystkie kochana Roxii jesteśmy z Tobą trzymaj sie tam :-)
Dzięki dziewczynki za wszystko jesteście kochane, ale ja wiem że juz jest pozamiatane, już mnie brzuch boli tak jak podczas @, czuje tak jakbym juz ją miała. Biorę jeszcze progesteron więc pewnie on hamuje @ ale myślę, ze do jutra sie rozkręci, nie ma już nadzieji:-
-
-(
Mam dosć tego, jestem zmęczona tym całym cyrkiem i moim życiem, najchętniej spakowałabym się i wyjechała na bezludną wyspę. Jeszcze szef mnie dzisiaj wkur**** bo jak zwykle jest jakis problem, mam zwolnienie lekarskie do 14.11 i on myślał że ja już 14-go będe w pracy, ja na to, że nie, bo zwolnienie mam do 14-go, wiec w pracy bedę 15-go to chyba logiczne! Ale szef twierdzi że księgowa mu powiedziała, ze skoro zwolnienie jest do 14-go to 14-go mam być juz w pracy
nie wiem moze to ja i lekrz jesteśmy nienormalni, bo zawsze było tak ze jak zwolnienie jest np. do 14-go to jest włącznie z tym dniem prawda?? zresztą kontaktowałam się dzisiaj ze znajomą księgową i też mi tak powiedziała, ze do pracy mam wrócić 15-go skoro zwolnienie jest wystawione do 14-go. No ale nie chciało mi sie kłócić z debilem i powiedział ze na 14-go da mi wolne niepłatne! Nie mam juz sił na to wszystko, wszyscy robią mi pod górę, nie mam ochoty i siły walczyć ze wszystkimi:-( Jak sie wkurze to pieprznę tą pracą i wszytkim w cholere, na niczym mi juz nie zalezy....
Mam dosć tego, jestem zmęczona tym całym cyrkiem i moim życiem, najchętniej spakowałabym się i wyjechała na bezludną wyspę. Jeszcze szef mnie dzisiaj wkur**** bo jak zwykle jest jakis problem, mam zwolnienie lekarskie do 14.11 i on myślał że ja już 14-go będe w pracy, ja na to, że nie, bo zwolnienie mam do 14-go, wiec w pracy bedę 15-go to chyba logiczne! Ale szef twierdzi że księgowa mu powiedziała, ze skoro zwolnienie jest do 14-go to 14-go mam być juz w pracy

Ostatnia edycja:
Agitatka
tiluchna witaj :-)
Roxii szefem się nie przejmuj oni zawsze widzą problem gdzie go nie ma... olej... a reszta masz rację... dobrze rozumiem jak to jest mieć ochotę odciąć się od wszystkiego... ale zbyt rozsądne jesteśmy by to zrobić... nie wiem co jeszcze mogę Ci napisać...
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Roxi ja nic z tego nie rozumiem!!! Jaki czuły masz ten test? 10? To nie może być prawda. Przecież blastuś był silny. Dlaczego miałby sie nie zagnieździć?? Ja w to jeszcze nie wierze. Modlę sie dzisiaj za pozytywną betę.
Miska miałaś racje, 2 dni wolnego to za mało. Mam sobie wziąć tydzień po tej operacji. Wiecie na czym polegały moje badania przed operacją? Mierzenie, ważenie, ciśnienie i wymaz z nosa i pachwin na MRSA. Krew mam zbadać za kilka dni. No i 100 pytań do...
Osinka jak napisałaś o wydzielinie z skutków od razu mi sie prolaktyna skojarzenia. Jak dasz radę to zamów sobie castagnusa z Polski, to ziołowy lek na obniżenie prolaktyny. Mogłabyś to brać zanim doczekali sie tutaj badań.
Tiluchna witaj ponownie.
Pam jak nowy telefon?? Lepiej sie czujesz??
Miska miałaś racje, 2 dni wolnego to za mało. Mam sobie wziąć tydzień po tej operacji. Wiecie na czym polegały moje badania przed operacją? Mierzenie, ważenie, ciśnienie i wymaz z nosa i pachwin na MRSA. Krew mam zbadać za kilka dni. No i 100 pytań do...
Osinka jak napisałaś o wydzielinie z skutków od razu mi sie prolaktyna skojarzenia. Jak dasz radę to zamów sobie castagnusa z Polski, to ziołowy lek na obniżenie prolaktyny. Mogłabyś to brać zanim doczekali sie tutaj badań.
Tiluchna witaj ponownie.
Pam jak nowy telefon?? Lepiej sie czujesz??
reklama