aniolkowa musisz ich tam troche steroryzowac w pracy i kazac sie okreslic. Niestety czym blizej daty wyjazdu bilety sa zawsze drozsze. Mam nadzieje, ze ci sie szybko to wyjasni.
tez tak mielismy z M. ze na kazde swieta, urodziny, rocznice itd zyczylismy sobie jednego.... jestem pewna ze w koncu sobie to wykrakacie....
czy podczas ostatniej ciazy mialas dupka na podtrzymanie? bo juz nie pamietam?bo moze progesteron masz niski? ale w sumie pewnie mialas juz badany progesteron i pewnie jest ok.
abed wam w zeszlym roku 3 lata, i zaciazylas tez, moze to znak dla mnie, ze bedzie dobrze, bo ja w tym 3 lata i ciaza
mnie dzis troche boli jak na @. I w pracy rano troche bylo nie dobrze, ale tylko przez ok 10min. Wciaz ziewam i zmeczona chodze ale to dlatego, ze kawe odstawilam. Zawsze bylam kawoszem, mocna czarna stawiala mnie zawsze na nogi. Teraz boje sie taka pic, wiec sypie bardzo malo, plaska lyzeczke i jeszcze dodaje mleka, a powiem wam ze nie pilam mleka chyba z 20 lat, nienawidze go , poswiecam sie jak moge
i ciazy mi brzuch, nie moge w to uwierzyc ze juz tak troche wyszedl, jak siedze w pracy to czasem mi jest ciezko
Nie jem wiecej, nawet chyba mniej. Cokolwiek zjem to strasznie dlugo czuje sytosc, jakbym zjadla 5 obiadow. I zle mi jakos z tym. Taka spuchnieta sie czuje przez to. Ostatni posilek dzis jadlam ok 13 , kanapke na lunch dosyc wypchana serem, szynka i warzywami i wogole nie czuje glodu, wrecz przeciwnie. Mam nadzieje, ze mi to minie bo jak na razie jem troche na sile a brzuch bardziej puchnie
chcialabym przesylac juz fluidki, ale boje sie ze to za wczesnie, moze zaczne po usg, zobacze jeszcze ....