Hej dziewczynki!
Coś ostatnio opuszczam się ze wpisami na forum

Ale wszystko przeczytałam i jestem na bierząco
Silene gratulacje kochana, spokojnej ciaży życze i dbaj o siebie!!
aniolkowa.mama ja rówież trzymam mocno kciuki zeby wstrętna @ tym razem nie przylazła!!
noelka doskonale Cię rozumiem, wiem co czujesz ja też co roku na święta mam nadzieję że to juz ostatnie spędzane we dwójkę a nastepne na pewno będa w większym gronie lub z brzuszkiem... I co roku oczywiście jest to samo. To takie przykre i niesprawiedliwe

Tez mam czasem takie dni że wyć mi się chcę i nie mam juz sił na nic. Ale jeszcze jakos się trzymam i walczę bo co innego zostało, musi się kiedyś udać!!!!
Nie pisałam Wam o tym bo ostatnio brak czasu na neta, ale we wtorek byliśmy z M w klinice na wizycie. Naszczęście było bardzo pozytywnie i jestem zadowolona. Objaśniali nam całą procedurę IVF i znów do podpisania tona papierów

Ale najwazniejsze jest to, ze juz niedługo wszstko się zacznie. Teraz czekam na @ w grudniu. Jak tylko przylezie mam zadzwonić do nich i umówią mnie w ciągu 10 dni na wizytę. No i startujemy z przygotowaniami do IVF, przez ok miesiac będę brała hormonki a w połowie stycznia zabieg

tak się cieszę ze to juz niedługo a zarazem nie mogę w to uwierzyć. Najśmieszniejsze jest to ze pierwszy raz od ponad 3 lat zniecierpliwością czekam na @, bo jak tylko przylezie to startujemy!!!

Ehhh oby tylko coś z tego było...;-)