reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
edytko THANK YOUAgus tobie rowniez milego przed weekendowego piateczku
Buźka
Badanie bylo takie jak robisz cytologie w Polsce.Bo 10 dniach mialam wyniki i wszystko bylo w porzadku.Co do usg i ginekologa to nie wiem czy gp wysle cie ale napisze ci ze mnie nigdy nie wyslal do ginekologa.Jezeli zalezy ci na badaniu ginekologicznym to zrob sobie wizyte w family planing clinic Ja mialam takie badanie 6 tygodni po urodzeniu Dominika bo chcialam miec pewnosc ze wszystko jest ok Sadze ze nawet teraz gdy bedziesz zaczynala staranka warto sie z kim zobaczyc z family planing i porozmawiac .Wiecej zalatwisz u nich jak u gp .
Dzięki za informację.Poczytam o tej klinice aby dowiedzieć się więcej i co i jak robić dalej.
Ufff w końcu mam weekend lecz pewnie szybko minie jak każdy wolny dzień.
Jutro mam wizytę u fryzjera więc pewnie wrócę odmieniona jak ta lala ;-)
Dobranoc
kamilaedi
Fanka BB :)
witam dziewczyny
ja juz po zabiegu leze w domku jeszcze tydzien zwolnienia mi zostal... dalej bez humoru ale juz znamy przyczyne poronien-konlikt kwri eh mowie wam nikt nie zareagowal nikt nic nie zrobil a przeciez wiedzieli ze mam minus (ja niezanalam swojej grupy krwi, ale bylam pewna ze mam rh plus skoro mi ja juz badali pare razy i nikt nie zrobil mi zastrzyku...) i tak dzieki wpanialej opiece w uk staracilam dwie fasolki... moze next time ...
generalnie staranka odkladam na 3 miesiace ja musze dojsc do siebie odpoczac schudnac i zmieniam prace wiec tez musze przynajmniej 3 miesiace przepracowac by miec jakos kase od nich w razie ciazy.
ja juz po zabiegu leze w domku jeszcze tydzien zwolnienia mi zostal... dalej bez humoru ale juz znamy przyczyne poronien-konlikt kwri eh mowie wam nikt nie zareagowal nikt nic nie zrobil a przeciez wiedzieli ze mam minus (ja niezanalam swojej grupy krwi, ale bylam pewna ze mam rh plus skoro mi ja juz badali pare razy i nikt nie zrobil mi zastrzyku...) i tak dzieki wpanialej opiece w uk staracilam dwie fasolki... moze next time ...
generalnie staranka odkladam na 3 miesiace ja musze dojsc do siebie odpoczac schudnac i zmieniam prace wiec tez musze przynajmniej 3 miesiace przepracowac by miec jakos kase od nich w razie ciazy.
basiulka77
Zaciekawiona BB
witam!!!! 100 lat mnie tu nie byloale weny jakos nie mialam,wszystko mnie denerwuje (mowiac delikatnie)!!!!!
u mnie dzis 43 dzien cyklu @brak!!!!no coz,musze czekac od tygodnia zazywam Luteine moze ona przywola @.
Kamila bardzo mi przykro
u mnie dzis 43 dzien cyklu @brak!!!!no coz,musze czekac od tygodnia zazywam Luteine moze ona przywola @.
Kamila bardzo mi przykro
agnieszka.kk
Kamila 3maj się i wracaj szybko do formy
Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku)))))
Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku)))))
agnieszka.kk
edytko ;-)
ojej ale tu cichutko!
gdzie jesteście laseczki
ojej ale tu cichutko!
gdzie jesteście laseczki
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
edytko ;-)
ojej ale tu cichutko!
gdzie jesteście laseczki
Ja juz jestem,dzionek byl bardzo mily,spedzilam go w towarzystwie meza i dzieci :-)