reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Narazie mi nie gratuluj bo jeszcze nic nie jest pewne!!! To jeden test zrobiony 3 ni przed @ więc może być z jakimś błędem...Staram sie nie wpadać w szaleństwo aczkolwiek jak zobaczylam te dwie krech to zaczęłam skakc jak wariatka!!!! A to jedenasty nasz cykl...Oby ten WYMARZONY!!!!!!
icon7.gif

Agi gratulacje.

ja bylam na kontroli w PL, poziom prolaktyny spadł ale nadal mam brac bromergon. dostałam też clostilbegyt na poprawienie jajeczkowania. jakos sie tu nie pojawiam bo mnie wszystko dobijalo i musialam przestac myslec o wszystkim. ale pamietam o was i bede zagladac co jakis czas :)

Agi78 gratulacje :tak::tak::tak::tak:

Agi gratulacje.

ja bylam na kontroli w PL, poziom prolaktyny spadł ale nadal mam brac bromergon. dostałam też clostilbegyt na poprawienie jajeczkowania. jakos sie tu nie pojawiam bo mnie wszystko dobijalo i musialam przestac myslec o wszystkim. ale pamietam o was i bede zagladac co jakis czas :)

sorki ze zapytam ale czy masz monitorowane cukle?? bo clo bez monitorowania cyklu to nie za dobry pomysl... i dziwi mnie troche ze ktorykolwiek gin moglby przepisac ten lek tak ,,od tak'' bez sprawdzenia czy wszystko jest ok... jesli np pecherzyki nie pekaja a bierzesz clo to mozesz sie nabawic torbiei na jajnikow a wtedy moze to tylko byc gorzej... dlatego jesli nie masz monitorowanego cyklu-nie radze brac clo (w sumie zadnego leku na recepte)... poza tym po clo jest spore prewdopodobienstwo ciazy mnogiej... jesli bedziesz miala wiele pecherzykow (nie chodzi tu o 2 czy 3 bo beda dwojaczki czy trojaczki) to sama wiesz co z tego moze wyniknac...

hej Sandra :-)
a ja mam dola niesamowitego czekam na ta cholerna @ wyc mi sie chce ja wiem ze jeszcze daleko do @ i tempka ladna ale ja czuje ze przyjdzie jak co miesiac

hej Sandra :-)
a ja mam dola niesamowitego czekam na ta cholerna @ wyc mi sie chce ja wiem ze jeszcze daleko do @ i tempka ladna ale ja czuje ze przyjdzie jak co miesiac

dola to ty dopiero bedziesz miec jak sie tam przejde do ciebie i do tylka ci nakopie :-):-) nie wolno sie poddawac... pamietaj @ nie ma jest nadzieja... masz monitorowany cykl wiec bedzie dobrze... przytulansko bylo wiec nic tylko trzymac kciuki... ja cie rozumiem bo sama przez to przeszlam i nic fajnego takie czekanie a tu nadal nic... ja czulam sie tak jak zwykle przed @... totalnie nic mi nie mowilo ze to ciaza... dlatego te bole brzucha czy bole piersi wcale nie musza oznaczac @... wiec nie stresuj sie za wczesnie bo jeszcze 6 dni do testowanka... trzymam kciuuki...

reklama
w ogole kochana o ktorej do polski lecisz?? bo w sumie to masz 4 dni do testowania... i w sumie w dzien wylotu do polski powinno byc wszytko jasne... jesli tempka nie spadnie to bedziesz miala super wiadomosc dla rodziny czego zycze ci z calego serca...

Do góry