reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Kara, nie chodzi o zadne uzalanie, ale kurde no Jakie to jest cholernie niesprawiedliwe, ze los tak okropnie moze doswiadczac caly czas ta sama osobe. Nie wierze, no nie wierze w to :(((((( Ja caly czas mialam nadzieje, ze dzisiaj na tym USG bedzie dobrze. Zycze Ci, zeby w koncu ktos znalazl przyczyne.
Serio bardzo bardzo mnie zasmucila ta wiadomosc.

Ovli, Mama, Indi,Magda,Mar-chew dzięki dziewczyny za wsparcie, no nie chce się odczepic właśnie ten pechol, natura jest dziwna czasami, piersi dalej bola moje ciało chyba nie zorienowalo się ze ciąża ssię nie rozwija, kiedy wszystko się skończy to idę do GP on ma być ponoć poinformowany o moim zespole i robimy badania.
mama też sobie tak pomyślałam o tej aspiryne, a ja też kiedyś prawie rok miałam okres nie mogli mi tego zatrzymać to było po tym jak okazało się ze ciąża obumarła w 2010 tabletkami mi wywolywali może mi wtedy też coś zostało.
Ja byłam przygotowana na ten dzień, ale w środku tliła się nadzieja, miałam nadzieję że usłyszę dzisiaj ze jest dzidziuś. Na koniec znowu chcieli mi wciskać te foldery po poronieniu z tym bratkiem oni to nazywają chyba sweetheart, jak to zobaczyłam powiedziałam proszę nie, pielęgniarka tak śmiesznie szybko zabrała to z moich oczu i przeprosila no bo ile można. Będzie dobrze jakoś tak dzisiaj to poczylam kurcze no musi być wkoncu ile razy można być doswiadczanym w tej samej dziedzinie życia. Tak tylko przez myśl mi przeszło ze 1ciaza z M. Obumarla 2 wypadł pecherzyk 3 niewydolność łożyska przez skrzepy w mojej krwi 4 puste jajo plodowe i brakuje mi do kompletu ciąży pozamacicznej.

Kara smutno ;( . Mnie piersi bolały jeszcE 10 dni po łyzezkowaniu wogole moj organizm tak wariował miałam takie bóle głowy że ledwo co widziałam ale powiedzieli mi ze to normalne bo hormony musza sie wyrównać .
Kara nie krakaj z ta ciaza pozamaciczna nie wolno ci . Ja juz nie wiem co sie K...a dzieje dziwnego z nami .wczoraj mi moja przyjaciółka napisała ze jej kuzynka urodziła w 6 miesiącu i dziewczynka żyła tylko 2 tyg a to była jej 5 ciaza zadnej nie moze donosić przeciez to jest szok ,zreszta moja przyjaciółka tez walczy z niepłodnością ona to wcale zajść nie moze . Tak jak juz pisałam epidemia 21 wieku . Kara Odpocznij zrelaksuj sie odnajdź siły na dalsze leczenia na następną nadzieję , na walkę z tym bo przeciez kiedys musimy wygrać i zmierzyć się z tum cholerstwem ;(

Kara jak juz zaczniesz krwawic to wez sobie normalna dawke aspiryny to moze przyspieszyc wszytsko I przedewszytskim niech ci zrobia scan zeby miec pewnosc ze wszytsko sie oczyscilo a endo ci badali ??ja teraz jak mialm scan to mi jajnika lewego nie mogla znalesc I tez nie to troche zastanawia gdzie on sie podzial a pozamacicznej to wypluj te slowa jeszcze ci tego brakuje
Ja to mowie ze niedlugo to nie bedzie poloznikow tylko lekarze od leczenia bezplodnosci ja tez mam wsrod znajomych dwie pary tak dlugo sie straja I takie niepowodzenia ze az boje sie teraz wyskoczyc z ta moja ciaza jak bylam z chlopakami w ciazy to kolezanka urodzila w 25 tyg wszytsko sie skonczylo dobrze maly sie rozwija ale dwa miesiace temu pochowali dziecko drugie bo tez sie urodzilo w 28 tyg I nie przezylo az sie plakac chce normalnie tez ja chwycilo I nie powtrzymali porodu a lapsy chodza po tym swiecie pija pala cpaja I dzieci rodza ja mam takie kwiatki w rodzinie mojego para maja po 20 lat dziaciak 9 miesiecy zrobili sobie I rodzica na zlosc a wczesniej 5 razy poronila mowie jej dziewczyno szkole skoncz prace znajdz a teraz co bide bedziecie klepac z dzieciakiem I tez palila cala ciaze bo ja matka wkurzala rece opadaja teraz wszytsko im wysylam po chlopakach bo by chyba dzieciaka w worek na kartofle ubrali nagdalam sie tyle karm piersia bo to nic nie kosztuje e tam ona musi isc na piwo z kolezankami nie bedzie na cycku jej wisiec jak czasem z nia rozmawiam to mam wraznie ze ja mam 50 lat a ona 5 to jest wogole mojego siostrzeniec taki spokojny I go zrobila w ciaze jak bylam w wakacje to kupilismy im pralke bo nie mieli a przy malym dziecku jak bez pralki szok jak mozna byc tak niedpowiedzilanym

Mama niezła historia,ale każdy w rodzinie ma jakieś czarne owce. Nie wiem czy endo badali,ale myślę że tak bo jajniki za każdym razem mówili że oglądają,także chyba takie dokładniejsze robili.
Ovli no jest epidemia, niestety.

hej dziewczyny przyszły mi dokumenty z sekcji i tam wyniki paru badan i decyzji lekarza, zrobiłam pare zdjęć jak chcecie luknac, pare bo lila była zdrowa i wszystko pisze w normie.A w tej ciąży badali tez progesteron jak widać ze jest podniesiony,ciekawe co sobie pomysl bo na tym etapie chyba powinien mieć 20 pare a nie 80.
DSC_0693.jpgDSC_0694.jpgDSC_0695.jpg

Załączniki

• DSC_0693.jpg
    DSC_0693.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC_0694.jpg
    DSC_0694.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC_0695.jpg
    DSC_0695.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 59
Ale duzy byl ten blood clot cholera czemu oni ci wczesniej tych badan nie zrobil a wytsrczylo glupia spiryne brac to takie niesprawiedliwe ja sie nie za barzdo orientuje w progesteronie to nie pomoge

reklama
No wielkość masakra, ale oni tu na myslu mają krwiaka? Clot to skrzep ale takiej wielkosci

Do góry