M
mama290
Gość
Nie wiem czy to zauwazyliscie ale polska to kraj lekomanow co druga reklama jakis specyfik albo na potencje albo na katar I tak w kolko juz nie wspomne ze co jakis czas musze tlumaczyc synowi ze nie potzreba mu tabletek na meskoscmalo tego kanal dla dzieci cbebbec tez leca reklamy I tez lekow na angielskim tym samym kanale nie ma wogole reklam a tu co chwila juz rozumiem zabawki ale lekilutka kiedys byla Tania nie wiem jak teraz ale dupek wcale taki tani nie ejst a co druga ciezarna bierze ja tam nic nie mam kazdy ma wybor ja w pierszej ciazy bralam fenoterol co za glupi lek tak mi pomogl ze w 33 tyg szyjka odmowila wspolpracy I porod niestety chemia wokolo nas jedzenie I wszytsko ma wplyw na nasza plodnosci nie wiem czy moze widzieliscie program o kurczakach na tvn style az sie odechciewa jesc szczepionka na hpv np pamietam jak ja wprowadzili I gadalam z moja doktorka ma 3 dziewczyn I ona mi powiedzial ze wacha sie czy zaszczepic bo nie wiadomo co bedzie za 10 lat I te 10 lat minelo I juz slyszlam ze moze miec wplyw na plodnosc moja corka ma np azs I ciagle mi lekarz sugeruje sterydy bo ladnie sie skora goi ale czy to bedzie miec wplyw na jej plodnosc to nikt mi nie umie odp
Kara ja to ci zycze zeby sie okazalo ze ciaza jest wiem jakie to jest ciezkie czekanie staranie sie podejzewam ze nie jeden zwiazek juz sie rozlecial przez to wlasnie dzisiaj czytalam historie babeczki wydali 90 tys £ na leczenie I w koncu po 4 poronieniach urodzila synka w 23 tyg I ma juz roczek pol roku spedzil w szpitalu a na samym poczatku musial terminowac jedno dziecko bo to byly blizniaki szok
Kara ja to ci zycze zeby sie okazalo ze ciaza jest wiem jakie to jest ciezkie czekanie staranie sie podejzewam ze nie jeden zwiazek juz sie rozlecial przez to wlasnie dzisiaj czytalam historie babeczki wydali 90 tys £ na leczenie I w koncu po 4 poronieniach urodzila synka w 23 tyg I ma juz roczek pol roku spedzil w szpitalu a na samym poczatku musial terminowac jedno dziecko bo to byly blizniaki szok