reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Zeby chociaż jednej sie udało to juz by było super. Była taka fala7-8 miesięcy temu, teraz wszystkie sie szykują do porodu a tu zaraz znowu bedzie bez ciężarówek. Basik ty sikaj rano i wysikaj coś a ja cie jeszcze dogonie :-)

reklama
Dziewczyny ma do Was wielká prosbe,zerknijcie na moj wykres i doradzcie czy dobrze mam wyznaczoná granice wyzszych temperatur??? na ENPR wyczytalam ze- 1 temp. wyższa musi być o 0.05 stopnia ponad 6 niższymi.

Roxii - dzięki! Kochana jesteś! Martwie się bo jak byłam w ciąży z córką - to w 14 dpo moja beta wynosiła ponad 700... dlatego myślałam, że to za mało i jednak dobrze się nie rozwija zarodek...
a co do testów to już mi zmieniły na tydzień 2-3... muszę jednak jeszcze dokupić aby zobaczyć 3+ :tak:

Basik teraz jak zmieniałas granice to bedzie jeszcze za wcześnie na test. Sikasz mimo wszystko??

marchew tobie to dopiero wyszła ciąża wcześnie! Spojrzałam na wykres i bardzo szybko ci wyszedł test. Zaczy, że ciaza silna i szybko sie zagniezdzila:-)

jak dobrze ze dziś piątek:tak: jutro śpię do bólu! A dziś wieczorem idziemy na kabarety. Ok zmykam dziewczynki do pracy, życzę miłego dnia i szybkiej pracy tym co jeszcze dziś sie bedą męczyć.

Hej
Aniolkowa nie sikam,jesli do niedzieli nie przyjdzie czarownica i tempka nie spadnie to w niedziele sikne,ale i tak nie wierze ze stal sie cud:-(,milej pracy.
Milego dnia Dziewczyny...:-)

reklama
basik czemu nie sikasz, co się dzieje, że przełożyłaś testowanie?? A ja tu kciuki trzymam i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

aniolkowa przyjemniej pracy :tak:

Ja muszę kawy się napić, żeby ciśnienie podnieść, bo coś słabo przędzie

Do góry