reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Ehh dziewczyny chyba mnie namówiłyscie na tą tempkę, może faktycznie sprubuje i zobacze czy w ogóle teraz dochodzi do owulki. Mellisa rzuciała mi nowe światło na całą tą sprawę, ja biorę luteinę na wyregulowanie i nawet nie zdawałam sobie sprawy że mogę wcale nie mieć jajeczkowania :dry:nie wiedziałam że to tak może działać:wściekła/y: Mój gin kazał mi brac od 16dc do 25dc wiec na dobrą sprawe jest prawdopodobieństwo że owulki nie ma...:baffled:
Nic to dzisiaj mam pierwszy dzien @ i zaraz po chyba zacznę mierzyć i sprawdzać...

No ok dziewuszki ja musze sie was poradzic byc moze ktoras tak miala. @dostalam 30.07 , jeszcze 3.08 plamilam na brozowo teraz mam sluz nieplodny ale zabarwiony na rozowo i od dwoch dni pobolewa mnie podbrzusze i prawy jajnik. Zastanawiam sie nad pojsciem do polskiego gin prywatnie ale najpierw sie chcialam was poradzic . aha tempka dzis rano 36,4

Ehh dziewczyny chyba mnie namówiłyscie na tą tempkę, może faktycznie sprubuje i zobacze czy w ogóle teraz dochodzi do owulki. Mellisa rzuciała mi nowe światło na całą tą sprawę, ja biorę luteinę na wyregulowanie i nawet nie zdawałam sobie sprawy że mogę wcale nie mieć jajeczkowania :dry:nie wiedziałam że to tak może działać:wściekła/y: Mój gin kazał mi brac od 16dc do 25dc wiec na dobrą sprawe jest prawdopodobieństwo że owulki nie ma...:baffled:
Nic to dzisiaj mam pierwszy dzien @ i zaraz po chyba zacznę mierzyć i sprawdzać...

no wreszcie:-) jakbys czegos nie wiedziała, jak tam te wykresy jak mierzyc i tak dalej to pytaj, wspólnymi siłami ci pomozemy:-)

No ok dziewuszki ja musze sie was poradzic byc moze ktoras tak miala. @dostalam 30.07 , jeszcze 3.08 plamilam na brozowo teraz mam sluz nieplodny ale zabarwiony na rozowo i od dwoch dni pobolewa mnie podbrzusze i prawy jajnik. Zastanawiam sie nad pojsciem do polskiego gin prywatnie ale najpierw sie chcialam was poradzic . aha tempka dzis rano 36,4

kurcze a moze to owulacja taka wczesna, ja własnie tak miałam kilka dni temu tylko jako bardzo pózną owulacje (zobacz na moim wykresie do góry sa notatki tam miałam opisany ten sluz) - był troche inny bo brązowy gesty , ale własnie zaczeło sie o d całodziennego dość mocnego kłucia jajnika, kilka dni, ostatniego dnia był śluz z niteczką krwi, takie plamienia to często są plamienia okołoowulacyjne mają różne zabawrwienie różowe też..
ja myslalam że to @ sie zaczyna ,ale brązowe plamienie sie skonczyło, temperatura zmalała a teraz pokazał sie śluz płodny,

Ja myślę że lepiej jest pójsć do gin i skontrolować czy nie dzieje się nic niepokojącego, przezorności nigdy za wiele:tak: a teściora robiłas moze to miła niespodzianka????:-)

tak mi napisała jedna z dziewczyn pod moim wykresem - "Plamienie rozpoczęło się dokładnie w dniu rozpoczęcia bólu jajników. Podczas owulacji szyjka macicy podwyższa swoje miejsce położenia i otwiera się – podczas tego otwierania się praktycznie każda kobieta w śluzie może zauważyć niteczki krwi – może to być różowa krew, jak i ciemno czerwona"

reklama
A no zobaczymy czy będe az tak zdyscyplinowana żeby mierzyć tą tempkę:baffled: Najpierw musze się wyposażyć w odpowiedni termometr, ktoś mówił ze chyba w Bootsie mozna kupić tak????

Do góry