reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Roxii wiedziałam że się udało, gratuluję ci z całego serce, cieszę się razem z tobą i trzymam kciuki cały czas &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Costa ja mu daję probiotyki, nawet jak nie bierze antybiotyków.

Ja myślę, że jemu lekarz za dużo przepisał tego leków, że to są skutki przedawkowania. Po 14 mamy wizytę u lekarza

roxi ojeje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratulacje!! nie ma opcji! jesteś ciężarówką i tak już zostajesz, będziemy sie razem wspierać!! :-)

roxii gratulacje!!! Tak sie ciesze :) az nie wiem co powiedziec:) szczere gratulacje ciesze sie razem z toba:)

Ja staram sie miec dobry humor ale wiem ze z kazdym dniem bedzie mi teraz coraz trudniej. Dzis juz na nic nie mam sily. Niech to czekanie sie juz skonczy:(

Roxii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po pierwsze Gratulacje :-) ja się nie znam na tych betach, bo nigdy jej nie miałam ale pisałaś że ma być powyżej 50 więc jesteś w ciąży :-) na razie ciesz się pozytywnym testem a za dwa tygodnie jestem pewna że zobaczysz serduszko :-) kurcze dwa razy czytałam Twój post :-) aż łzy mi stanęły w oczach... tak się cieszę :-) wierzę że teraz wszystko będzie dobrze :-) Roxii ja wiem że masz zwichrowaną psychikę, ale teraz nie możesz myśleć negatywnie... musisz myśleć pozytywnie :-) i proszę powiedzieć Twojej malej silnej kruszynce że ciotka z BB miała rację :-) wierzyła że jest silna i ładnie się rozwija :-)

Agitatka daj znać co z małym po wizycie

Noelka jesteś zwolniona :-) pałeczka przejęta :-) więc możesz rodzić :-)

Roxi!!!! GRATULACJE!!!!
az sie poryczalam glupia!!! :-D

uwazaj teraz na siebie kochana, duzo odpoczywaj, spij ile sie da!!! i mow duzo do dzidziusia

SUPER!!!!!!!!! ehhh usciskalabym Cie z radoscia!!!!!

abed przekazałam kruszynce wiadomosć od ciotki z bb:-D
Noelka potwierdzam pałeczka przejeta i zezwalam na poród:-D:tak: teraz ja za ciebie trzymam kciuki żeby maluch jaknajszybciej przyszedł na ten świat:tak:

reklama
Agitatka to jednak te wymioty małego były od antybiotyku? co ci powiedzieli??? dobrze, ze już lepiej, cieszę się:-)

Do góry