czesc dziewczyny.
costa witaj ;-)z ktorej czesci Irlandii jestes?
Agitatka zdrowka dla malego
Roxii kochana, nie wiem co ci napisac
chce tylko, zebys wiedziala, ze caly czas o tobie mysle i ciagle mam nadzieje. wiem, ze nam jest pewnie latwiej wierzyc niz tobie :-( zycie jest niesprawiedliwe, ale wiem na pewno, ze czeka gdzies tam na was maluszek, tylko moze nie przyszedl na niego jeszcze czas! mimo, ze czasami jest nam bardzo ciezko, to wszystkie musimy wierzyc, ze predzej czy pozniej zycie nam wynagrodzi wszystkie nasze cierpienia, sciskam cie mocno!
przepraszam, ze sie nie odzywalam, ale troche sie podlamalam
w piatek minely dwa tygodnie od kiedy zaczely mi sie plamienia, i do tej pory je mam :-( od trzech dni juz takie silniejsze, tak jakby @ wreszcie przyszla. martwilam sie, bo caly czas to jest swieza krew. zadzwonilam do mojej endo i ona powiedziala, ze mam koniecznie isc na usg. pojechalam dzisiaj na usg ale ginka nic nie zobaczyla. powiedziala, ze w srodku wszystko jest ok, jajniki sa cale, macica cala wiec dalej nie wiem od czego tak krwawie
obie kazaly mi od dzisiaj brac luteine przez 10 dni, i mam zobaczyc czy przestane plamic. jak nie, to dostane antybiotyk
zobaczymy co bedzie, bo na razie mam juz dosc :-( pozdrawiam was wszystkie dziewczynki!