reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Costa jak jest cień cienia to znaczy ze coś tam się dzieje:tak: myślę że za dwa trzy dni bedzie owulka, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Agitatka jak tam Filip? choroba odpuszcza? jak on się czuje???
Loczkis zaczynam sie martwić, kobieto odezwij się!!!!!!!

reklama
czesc dziewczyny.
costa witaj ;-)z ktorej czesci Irlandii jestes?
Agitatka zdrowka dla malego :tak:
Roxii kochana, nie wiem co ci napisac :zawstydzona/y: chce tylko, zebys wiedziala, ze caly czas o tobie mysle i ciagle mam nadzieje. wiem, ze nam jest pewnie latwiej wierzyc niz tobie :-( zycie jest niesprawiedliwe, ale wiem na pewno, ze czeka gdzies tam na was maluszek, tylko moze nie przyszedl na niego jeszcze czas! mimo, ze czasami jest nam bardzo ciezko, to wszystkie musimy wierzyc, ze predzej czy pozniej zycie nam wynagrodzi wszystkie nasze cierpienia, sciskam cie mocno!
przepraszam, ze sie nie odzywalam, ale troche sie podlamalam :zawstydzona/y: w piatek minely dwa tygodnie od kiedy zaczely mi sie plamienia, i do tej pory je mam :-( od trzech dni juz takie silniejsze, tak jakby @ wreszcie przyszla. martwilam sie, bo caly czas to jest swieza krew. zadzwonilam do mojej endo i ona powiedziala, ze mam koniecznie isc na usg. pojechalam dzisiaj na usg ale ginka nic nie zobaczyla. powiedziala, ze w srodku wszystko jest ok, jajniki sa cale, macica cala wiec dalej nie wiem od czego tak krwawie :zawstydzona/y: obie kazaly mi od dzisiaj brac luteine przez 10 dni, i mam zobaczyc czy przestane plamic. jak nie, to dostane antybiotyk :wściekła/y: zobaczymy co bedzie, bo na razie mam juz dosc :-( pozdrawiam was wszystkie dziewczynki!

a dziękuję wydaje się że choroba powoli odpuszcza. gorączka wróciła ale dopiero po 8 godzinach od podania paracetamolu, s on działa do 6 godzin i już nie taka potężna -38.3 stopni. apetytu dalej brak, ale pije dużo to plus. niech idzie ku lepszemu. buzi i dziękuję

Loczkis no w koncu! Kurcze faktycznie dziwne te twoje plamienia:sorry: mam nadzieję ze to nic poważnego, zresztą skoro usg nic nie wykazało to chyba wsio w porzadku, no ale skąd to krwawienie??? Ehh kochana trzymaj się tam i mam nadzieję, ze niedługo sytuacj się unormuje. Trzymam kciuki a ty tam uszka do góry:tak:
Agitatka no to dobrze, cieszę się że wszystko idzie ku dobremu i mały powoli wraca do zdrówka, oby tak dalej;-)

Roxii mam nadzieje ze nadejdzie przed czwartkiem bo potem jedziemy do moich rodzicow i ciezko bedzie.

Agitatka super ze maly juz lepiej.

Loczkis biedna ty z tym krwawieniem mam nadzieje ze znajda przyczyne. Ja jestem z Sligo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzieki dziewczyny :tak:
Costa to masz niedaleko do mnie :-D ktos tu kiedys byl ze Sligo, ale nie moge sobie przypomniec kto :eek: aaaa, chyba Pam, ale juz jej nie ma.
Roxii daj jutro koniecznie znac!

Loczkis dam jutro znać napewno...:sorry:
Costa to trzymam kciuki zeby owulka przyszła jeszcze przed czwartkiem:tak:

Roxi o której masz ta betę i wyniki?

loczkis ​a moze przez te leki na tarczycę tak ci hormony szaleją? Dobrze, że w środku wszystko w porzadku. Robiłaś usg prywatnie czy na NHS?

reklama
Do góry