Roxii mam nadzieje, ze zalatwisz to zwolnienie bez problemu a jak bedzie swirowal to odegraj oskarowa role ze lzami ;-) Przeciez nie wymuszasz na sile tylko masz powod.
Agitatka 100 latek dla synka! Zrowka duzo! Co do badania krwii to przypuszczam, ze to nie jest za kazdym razem tylko grupa krwii, mnie sprawdzali cala morfologie kazdorazowo zeby sie upewnic, ze nic za bardzo nie spada lub nie przyrasta tam gdzie trzeba. Wspolczuje jednak klucia w dwie lapki, ja taka zylasta, ze golym okiem widac, musze przyznac ze jeszcze nigdy w uk nie zdarzyly mi sie siniaki po wkluwaniu, trafialam na dobre pielegniary.
Kari a jak tam wasza sytuacja, bylas cos sprawdzic w councilu? Mam nadzieje, ze uda wam sie zalatwic bezproblemowo niezbedna pomoc.
Noelko moja kolezanka miala takie bole na 3-4 dni przed porodem, jakos tez w tym czasie zaczely jej sie saczyc wody ale nawet nie wiedziala, ze to to bo takie to bylo delikatne. W kazdym razie te bole rozszerzyly jej bardzo szyjke macicy. W nocy obudzila sie z mocnym skurczem, kazali jej wziac relaksujaca kapiel z uwagi na to ze skurcze nie byly jeszcze takie czeste, ale w ciagu godziny juz wyladowala w szpitalu nie minely dwie godzinki i urodzila coreczke. Wiec moze i u ciebie sie juz cos zaczyna powolutku.