reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Roxii powodzenia!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&

Dzieki dziewczyny za zyczenia zdrowka :tak: juz czujemy sie lepiej, maz na tyle dobrze, ze dzis wrocil do pracy. I dzieki Bogu bo man flu jest upierdliwa hehe. No nic wpadne tu pozniej, a tymczasem musze odgruzowac mieszkanie po tych kilku dniach nie sprzatania :baffled:

Roxii kciuki zacisniete, nawet moj maz ci kibicuje:) dobrze, ze so bie odpoczniesz w domku. ja tez odpoczywam wiec witaj w klubie.

gwiazdeczka tak z ciekawosci pytam czy twoi synowie sa urodzeni w terminie czy po, a moze przed? podobno chlopcy w pierwszejciazy rodza sie po, ale ile ciaz tyle roznych historii.

ja tak bardzo bym chciala urodzic w terminie, pod koniec przyszlego tyg, bardzo boje sie, ze przenosze. nadal brak skurczow i boli:(

Noelka ja nie miałam żadnych skurczy do czasu jak się nie zaczęło... myślę że nie ma reguły że chłopcy po terminie... a próbowałaś naturalnych sposobów wywoływania ? sex, ostre jedzenie, długi spacer...

Hej dziewczynki, dziękuję wam bardzo za kciuki:-) Ja już jestem w dwupaku i oby zostało tak na dobrych 9 miesięcy:-D:tak: Niestety nieobyło się bez przygód, rano jak sie szykowałam zadzwonili do mnie z klinki, że maluch którego rozmrozili nie przeżył:-( i prosili o zgode żeby rozmrozić następny, oczywiscie się zgodziłam i zapytałam czy transfer bedzie o tej samej godzinie, powiedziała mi że jak ten drugi się poprawnie rozmrozi to zadzoni i da znać. No więc czekałam cała w stresie czy z kolejnym nie bedzie problemów, po jakis 40 minutach zadzwonili, że zarodek ładnie się rozmroził i transfer planowo o 12:30:tak: Także było trochę atrakcji, ale już później wszystko poszło zgodnie z planem i zabrałam bąbelka ze sobą:tak: Na test mam przyjechac w ponedziałek 25 marca, 11 dni dłuuugiego czekania....

reklama
roxii a ja 25 marca mam termin:) oby ten dzien byl dla nas obu szczesliwy:)

abed juz od 2 tyg stosuje sie do tych niby przyspieszaczy porodu, ale jak widac na mnie nie dzialaja.

Do góry