reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

dzieki dziewczyny za wsparcie :tak:
abed wiem, ze mozna zajsc w ciaze, i ciagle mam nadzieje, ze niedlugo mi sie uda, ale mnie po prostu dobilo to, ze znowu cos jest nie tak i ta ciaza po raz kolejny mi sie przesuwa w czasie :-(
noelka na pewno wybierzecie jakies fajne imie :tak: a wolicie cos polskiego czy raczej miedzynarodowe?

reklama
loczkis, wiem ze ci smutno i ze sie wkurzasz, ze odsuwa sie w czasie cos czego bardzo pragniesz, ale dobrze ze jest diagnoza, beda leki, wszystko sie ustabilizuje i zafasolkujesz....zobaczysz &&&&&&&&&& :)
widzisz, ja nawet nie znam powodu dlaczego nie zachodze bo wszystko jest ok.
Tak ze kochana, glowa do gory :)

loczkis tak jak dziewczyny pisza, diagnoza co jest nie tak to juz polowa sukcesu wiec podleczysz sie i uda sie. glowa do gory.

dziewczyna
ktore spedzaja swieta w Polsce, szczesliwej podrozy i udanego pobytu w Polsce zycze w swiatecznej atmosferze:-)

dziewczyna co spedzaja swieta tu jak ja, rowznies spokojnych swiat zycze:-)

Cześć kobietki :-)

loczkis wiem, że się podłamałaś, tym co się dowiedziałaś, ale połowa sukcesu jest taka, że masz diagnozę i leki, żeby wyleczyć tą niedoczynność. Przez jaki okres masz się leczyć i kiedy na kontrole?

U mnie już koniec @ :-D zaczęłam mierzyć tempkę i od razu jestem skołowana, wyszło mi 36.9 :confused: czy to możliwe??
Zaczynam czuć lewy jajnik...
Poza tym święta tuż tuż, a ja zupełnie tego nie czuje. Pogoda mnie przytłacza, codziennie budzę się w ciemnościach egipskich. Z emkiem też nie najlepiej, niby się nie kłócimy, ale co chwilę ma do mnie pretensje o byle co :wściekła/y: Zwariować idzie...Mały też ma ciągle swoje humory :szok:

A jak wy się macie w te ostatnie dni przed świętami??

Ostatnia edycja:
Agitatka no widzisz juz jest po @, zaczął się nowy cykl, nowa nadzieja, także bierzcie się ostro do roboty:-p ponoć grudzień to magiczny miesiąc...;-)

Ja to tych świąt w ogóle nie czuję, nic a nic i szczerze Wam powiem że wolałabym żeby ich w tym roku nie było:sorry2: ten rok był dla mnie okropny, pozatym znów spedzam święta bez rodziny... nie mam powodu do świętowania i nie chcę świątować. Nic szczególnego nie szykuję, nie chcę do nikogo iść i nikogo odwiedzać, myślę że będą to dla mnie takie same dni jak i inne. Nie mam nawet jeszcze choinki, ani porobionych zakupów, mam gdzieś te święta:baffled: Przepraszam, ze tak smutno ale tak właśnie czuję w tym roku i jakoś wcale mi to nieprzeszkadza.
Mam nadzieję, ze u Was lepsze nastawienie i spędzicie te swięta w miłej, rodzinnej atmosferze:tak:

Roxi ja mialam takie samo podejscie do świat 2 lata temu jak straciłam dziecko. To jest normalne i wcale nie musisz świętować jeśli tego nie czujesz. Spędź te święta tak jak sama uważasz i miej wszystko i wszystkich w... Liczę na to, że to Twoje/moje/ nas tu wszystkich ostatnie święta we dwoje (lub troje dla tych co mają juz dzieci).

Ja dla odmiany w tym roku baaaardzo czuje klimat i zaraz wyruszamy na przygodę życia :-)oby tylko wszystko poszło ok.

Agitatka tzn co, że twoja tempka jest za wysoka? Bo moja utrzymuje sie cały czas 37,0-37,2. Tak mi sie coś wydawało, że inni maja na wykresach niższe, ale chyba taki mój urok, ze mam takie wysokie. W ogóle te obserwacje organizmu mnie strasznie wciągnęły i coraz bardziej mi sie to podoba:tak:

Sciskam was moje kochane bardzo mocno i życzę wam spokoju ducha w te święta. Wiem, że dla większości z dala od rodziny :-( ale pamiętajcie, że macie najblizsze wam osoby obok was. Niech kolejne święta bedą z małym brzdącem na rękach -tego nam wszystkim z całego serca życzę. niech ta 13 okaże sie szczęśliwa dla tych, którzy mają pod górkę.
Odezwe sie już z Polski.

jeszze raz dzieki dziewczyny, kochane jestescie :-D
mi juz dzisiaj lepiej, wyszedl mi pozytywny test owu, ale chyba w tym miesiacu odpuścimy sobie staranka, wole sie chyba najpierw podleczyc. gdyby jednak jakims cudem udalo mi sie zajsc w ciaze, to czy powinnam brac Dupka? nie zapytam mojej GP, bo ona nawet w ostatniej ciazy odradzala mi jego stosowanie, podobno w Irlandii tego leku sie nie używa :wściekła/y: nie wiem, czy mieszanie lekow mi nie zaszkodzi :wściekła/y:a wizyte u endo w szpitalu mam dopiero w styczniu :-(

Agitatka mam brac leki przez 6 tygodni, a potem znowu badanie krwi i wizyta juz z wynikami u endokrynologa w styczniu. ciesze sie, ze masz dobre podejscie :-D u mnie tez wszyscy chodza poddenerwowani, moze to przez te zblizajace sie Swieta?
Roxii nie zmuszaj sie do niczego, jezeli nie masz ochoty swietowac, to olej to i nie martw sie, swieta szybko minal :tak: ja tez nie bardzo czuje swiateczna atmosfere, a w pracy mamy najwiekszy zapieprz teraz, i juz nie moge sie doczekac az to wszystko sie skonczy, i bedzie juz po Swiatach :wściekła/y:

reklama
Dzięki dziewczynki za zrozumienie, jesteście kochane!!!:tak: nie mam zamiaru sie do niczego zmuszać, dla mnie świąt nie ma i tyle, nie czuję ich i świętowac nie będę, bo tak jak wcześniej wspomniałam nie mam co świętować...
Aniolkowa życzę Wam szerokiej drogi, spokojniej podróży bez przeszkód i cudownych Świąt w rodzinnym gronie:-)
loczkis jeśli mimo wszystko będziecie się starac o dzidzię to nie odstawiaj dupka, nie sądzę zeby on miał negatywny wpływ na inne leki to tylko progesteron. No chybaże faktycznie zawieszacie starania, na okres leczenia to nie ma sensu się faszerować;-)

Do góry