reklama
Agitatka
Fanka BB :)
noelka piękny brzuszek, dziękujemy za fluidki. magiczny czas i magicznie wszystkie zafasolkujemy bez wyjątku
my dziś posprzatalismy dom od a do zet. ubralismy choinkę od razu świąteczne się zrobiło, ale za jedzenie jeszcze się nie zagrałam. od jutra coś zaczne.
wczoraj podbudowywalam swoje endometrium, czerwonym winkiem, dziś już spokój. to mój ostatni cykl z clo -4. zobaczymy. oby się udalo
my dziś posprzatalismy dom od a do zet. ubralismy choinkę od razu świąteczne się zrobiło, ale za jedzenie jeszcze się nie zagrałam. od jutra coś zaczne.
wczoraj podbudowywalam swoje endometrium, czerwonym winkiem, dziś już spokój. to mój ostatni cykl z clo -4. zobaczymy. oby się udalo
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Noelka łapię fluidki od ciebie, bo w tym miesiącu baaaardzo ich potrzebuję. Śliczny masz brzusio, teraz wyraźnie widać, że to ciąża a nie że za dużo zjadlaś
Abed my wyruszamy w piątek niestety autem jedziemy, albo stety, bo wyszło nam póki co 8 wielkich toreb podróżnych do zabrania a jeszcze nie wszystko spakowane. No i bierzemy psiuńkę z nami- będzie ciekawie. Ja juz żyje Polską.tak bardzo nie moge sie doczekać...
Po zabiegu prawie ani śladu. Prawie, bo blizna widoczna, ale to najmniejszy problem. Pierwsza @ byla dość obfita i bolesna, ale trwała tez 2,5 dnia jak wcześniej.
Agitatka to poprawiaj to endometrium winkiem częściej. Połączysz przyjemne z pożytecznym Ile cykli masz zrobić na clo? Bo z tego co wiem max po 5-6 trzeba odstawić. Mam nadzieje, że to twój ostatni.
Abed my wyruszamy w piątek niestety autem jedziemy, albo stety, bo wyszło nam póki co 8 wielkich toreb podróżnych do zabrania a jeszcze nie wszystko spakowane. No i bierzemy psiuńkę z nami- będzie ciekawie. Ja juz żyje Polską.tak bardzo nie moge sie doczekać...
Po zabiegu prawie ani śladu. Prawie, bo blizna widoczna, ale to najmniejszy problem. Pierwsza @ byla dość obfita i bolesna, ale trwała tez 2,5 dnia jak wcześniej.
Agitatka to poprawiaj to endometrium winkiem częściej. Połączysz przyjemne z pożytecznym Ile cykli masz zrobić na clo? Bo z tego co wiem max po 5-6 trzeba odstawić. Mam nadzieje, że to twój ostatni.
edith2602
noelka, super brzuszek. Mam nadzije, ze niedlugo kazda z nas bedzie sie takim chwalila i lapie Twoje fluidki
Aniolkowa, ciesze sie ze juz sie dobrze czujesz i zazdroszcze swiat w polsce Musze przyznac ze ja bardzo lubie jezdzic do polski wlasnie samochodem. Za kazdym razem czuje sie jakbym jechala na jakas fajna wycieczke i wogole mnie ta podroz nie meczy
Aniolkowa, ciesze sie ze juz sie dobrze czujesz i zazdroszcze swiat w polsce Musze przyznac ze ja bardzo lubie jezdzic do polski wlasnie samochodem. Za kazdym razem czuje sie jakbym jechala na jakas fajna wycieczke i wogole mnie ta podroz nie meczy
abed wykosztowalam sie bo wiem ze on ma dla mnie cos drogiego. Niestety zobaczylam rachunek w jego klamotach ale jak sie skapnelam to szybko schowalam z powrotem bo nie chce sobie psuc do konca niespodzianki ja mu kupilam xboxa tego kinetycznego co mozna sie ruszac przed tv. Niestety naruszylam swoje na czarna godzine oszczednosci ktorych obiecalam sobie nie dotykac ale to ostatnie swieta we dwoje i kazalam mu obiecac ze to ostatni raz robimy sobie duze prezenty bo trzeba bedzie sie skupic na kruszynce i jego potrzebach
aniolkowa super ze wszystko sie ladnie zagoilo teraz mozecie zaczac dzialac my raz jechalismy autem do pl na swieta meczace to ale zaoszczedza sie na biletach i mozna duzo zabrac ze soba. Na pewno milo spedzicie czas.
aniolkowa super ze wszystko sie ladnie zagoilo teraz mozecie zaczac dzialac my raz jechalismy autem do pl na swieta meczace to ale zaoszczedza sie na biletach i mozna duzo zabrac ze soba. Na pewno milo spedzicie czas.
Aniolkowa ja tez zazdroszczę świąt w Polsce no i tej poróży samochodem, jeszcze nigdy nie jechałam autem do Pl, ale bardzo bym chciała, uwielbiam jeździc autem i myślę, ze taka podróz też by mnie nie zmeczyła wręcz przeciwnie, może kiedyś się uda;-) A Wam życze szerokiej drogi i młej podróży, kiedy wyruszacie??
Agitatka
aniołkowa to mój czwarty cykl z Clo, i jak się dowiedziałam z ostatniej chwili, nie ostatni, mama dziś była u mojej ginki w Polski, dostałam receptę na Clo i dupka, ale tym razem dwa ostatnie cykle, będę miała ze zwiększoną dawką Clo, ale ja wierzę, że już nie będą mi potrzebne, bo zajdę teraz I pod koniec brania dupka czeka mnie wyjazd do Polski, bo ona koniecznie chce mnie zobaczyć...W sumie to i dobrze....Odwiedzę rodzinkę :-)
Też zazdroszczę Ci tych świąt w Polsce, oj jak ja bym chciała, ale podróży autem w żadnym wypadku, Życzę wam szerokości i dobrej przyczepności, obyście szczęśliwie dotarli na miejsce
Też zazdroszczę Ci tych świąt w Polsce, oj jak ja bym chciała, ale podróży autem w żadnym wypadku, Życzę wam szerokości i dobrej przyczepności, obyście szczęśliwie dotarli na miejsce
reklama
aniolkowa szczęśliwej podróży... mam nadziej że śnieg was nie zaskoczy... bo jak na razie pół polski pod śniegiem a drugie jesień... ja bardzo żałuje że u nas nie ma śniegu było już tak ładnie... ja nigdy nie lubiłam jeździć autem... to trzymam kciuki żeby wasz wyjazd był udany i owocny ;-)
Noelka my też mamy ixboxa ... naprawdę fajna zabawa dla obojga będzie... a za rok zobaczysz że nie będziesz miała co kupić bo tyle zabawek będzie miał ;-) nasz ma tyle że nie chcemy żeby miał jeszcze więcej... oczywiście większość podostawał, ale i tak najfajniejsza zabawka to łyżka, but mamy, albo skarpetka ;-) my mu kupiliśmy taką huśtawkę co można w domu zawiesić, mam nadzieje że będzie fajna zabawa :-) a zdecydowaliście się na imię już??
Agitatka to kiedy lecisz do pl??
Noelka my też mamy ixboxa ... naprawdę fajna zabawa dla obojga będzie... a za rok zobaczysz że nie będziesz miała co kupić bo tyle zabawek będzie miał ;-) nasz ma tyle że nie chcemy żeby miał jeszcze więcej... oczywiście większość podostawał, ale i tak najfajniejsza zabawka to łyżka, but mamy, albo skarpetka ;-) my mu kupiliśmy taką huśtawkę co można w domu zawiesić, mam nadzieje że będzie fajna zabawa :-) a zdecydowaliście się na imię już??
Agitatka to kiedy lecisz do pl??