reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Czesc Roxii i Wszystkie kobitki:-) ja juz w okresie staranek jestem :-) i niezmiernie sie z tego ciesze:-) owulka juz za kilka dni powinna byc, uwielbiam ten okres w cyklu kobiety, o mnie to caly czas by tak moglo byc i nie chodzi mi nawet o to ze sie o dziecko teraz staram, ale ogolnie lepiej sie czuje, nie jestem taka drazliwa, nie wylaza zande paskudztwa na twarzy:baffled: no i seksik taaakkiii fajny w te dobre dni:-):-) hihi

Ola to Ty juz testujesz za kilka dni. daj znac przed 16 co ci tam wyszlo bo w pl nie bede miec dostepu do neta caly czas, a niezmiernie jestem ciekawa:-)

pozdrawienia dla Was wszystkich kochane :-D

reklama
Witajcie moje drogie

Ja zagladam rzadziej ale podczytuje w miare na biezaco. Narazie brak u mnie suwaczka bo nie wiadomo co to bedzie i nie chce zapeszac :). Dowiem sie 15 lipca to 33 dzien cyklu. Prosze o trzymanie kciuków
Pozdrowionka
Jasne że będziemy za Ciebie trzymać kciuki i to baaarrrdzo mocno:-):-):-) Czekamy na dobre wieści:tak:

witam :-):-):-)

Mnie glownie chodzi o to ze tutaj nie ma zwyczaju przepisywac lekow podtrzymujacych, ze usg mozna zrobic jesli sa jakies plamienia itp to wiem, no ale jesli ma sie cos stac zlego to samo usg niewiele pomoze jesli kobieta nie dostanie lekow:-( mam znajoma, byla we wczesnej ciazy w anglii, ciagle miala jakies plamienia, miala niby usg wczesniej zrobione wszystko wygladalo normalnie, ale mimo to ciagle plamila a oni do niej ciagle ze wszystko ok, no na szczescie wszystko bylo ok i dobrze sie skonczylo, ale ile by jej nerwow zaoszczedzili gdyby dosytala jakies leki, a wiele ciaz niestety mimo tego ze niby wszystko ok nie konczy sie pomyslnie:-( mam na mysli to ze wiele na poczatku podtrzymywanych ciaz pozniej przebiega zupelnie normalnie i nie rozumiem dla czego tutaj sie nie przepisuje lekow zadnych:baffled:

no ale mniejsza o to i tak nic nie mozemy zrobic w tej kwestii, trzeba miec tylko nadzieje i modlic sie zeby wszystko bylo ok i zeby zadncyh lekow nie trzeba bylo brac:tak:

Przeczytalam Twoje wpisy na blogu Dorotko, strasznie przykre:-( ze wogole sie takie rzeczy dzieja na swiecie, takie straszne rany:-( trzymam kciuki za Ciebie zeby Twoja nastepna ciaza przebiegla wzorowo;-)

ja na szczescie nie mialam az takich strasznych przezyc za soba, ale te kilka testow pozytywnych i to wyrazna gruba krecha, zrobionych przed @ taka radosc ogromna, a pozniej to wstretne krwawienie:-( tez sie wyryczalam i teraz jest ok, staram sie patrzec na przod nie do tylu, ale to boli i nawet nie wyobrazam sobie nosic ta mala istotke pod sercem przez prawie 3 miesiace i stracic ja:-:)-( to dopiero musi bolec

mam nadzieje ze teraz juz lepiej sie miewasz:tak: usciski

dziekuje za cieple slowa:) juz jest lepiej, nie moge powiedziec ,ze super,bo tego nigdy nie zapomne ale z czasem ucze sie z tym zyc...
tak jak napisalas,staram sie patrzec do przodu a nasz Aniolek zostanie u nas na zawsze w pamieci...
teraz musimy poczekac na zielone swiatlo od lekarza, unormowac sytuacje z praca-bo jak na razie nie pracuje- i do dziela:):):-):-):-):-)
we wrzesniu planujemy urlop w Walii wiec moze akurat cos stamtad przywieziemy,oprocz wspomnien:-):-)

pozdrawiam cieplutko

Czesc Roxii i Wszystkie kobitki:-) ja juz w okresie staranek jestem :-) i niezmiernie sie z tego ciesze:-) owulka juz za kilka dni powinna byc, uwielbiam ten okres w cyklu kobiety, o mnie to caly czas by tak moglo byc i nie chodzi mi nawet o to ze sie o dziecko teraz staram, ale ogolnie lepiej sie czuje, nie jestem taka drazliwa, nie wylaza zande paskudztwa na twarzy:baffled: no i seksik taaakkiii fajny w te dobre dni:-):-) hihi

Ola to Ty juz testujesz za kilka dni. daj znac przed 16 co ci tam wyszlo bo w pl nie bede miec dostepu do neta caly czas, a niezmiernie jestem ciekawa:-)

pozdrawienia dla Was wszystkich kochane :-D

Jasne że będziemy za Ciebie trzymać kciuki i to baaarrrdzo mocno:-):-):-) Czekamy na dobre wieści:tak:

Dzieki dziewczynki- data oczekiwania 15 lipca wiec do srody dam znac jak tylko sie cos dowiem:tak:

czesc dziewczyny!!! u nas pogoda sie zepsuła :baffled:mam nadzieje ze jutro jednak wyjrzy słoneczko bo mielismy zamiar znowu pojeżdzić troche po wyspie:tak:
a w ogóle to u mnie @ już sie konczy cos bardzo szybko bo trwała zaledwie 2 ,5 dnia:confused: więc nie wiem co z nowu nie tak:wściekła/y: w sumie to zawsze miałam dość krótko ale 2 dni?? nie wiem o co chodzi:confused2:

Dzieki dziewczynki- data oczekiwania 15 lipca wiec do srody dam znac jak tylko sie cos dowiem:tak:

to czekamy z niecierpliwością :-):-):-)

Kochana trzymam kciuki;-)! A ja zaczynam staranka tzn juz zaczelismy:cool2:.

:-):-) miłych i upojnych nocy i nie tylko ;-):rofl2:

W ogóle to wlasnie niedawno sie skaplam że następny termin@ mam 5 sierpnia czyli data naszej 3 rocznicy ślubu:-):-):-) kurcze ale by bylo super 2 krechy na teście to byłby wymarzony prezent dla nas :-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
MELLISA TO TRZYMAM KCIUKI :)

u mnie dalej @ więc ze staranek ejszcze nici. i tak sobie myślę że może przez te moje dwa dni plamień a potem @ jak zaczynam staranka to mam juz po owulacji? bo staranka zacznę najwcześniej we wtorek czyli licząc od zeszlego poniedzialku 9-10 dnia cyklu...

Do góry