reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

hej dziewczyny czy jest tu moze jakas staraczka z Londynu(okolic ealing-hanger lane)?ja takze staram sie o 3 dziecko miloby bylo poznac jakas nowa kumpelke do wspolnych rozmow kawki itd buzkiaki i pozdrowienia dla Was wszystkich:tak:;-):-)
Jest , jestem JA:-):cool2: z harlesden a na hanger lane jezdze robic paznokcie:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewuszki :-) Jestem spowrotem po dość długiej nieobecności:sorry2: Najpierw byłam na urlopie, potem problemy z kompem i tak jakoś wyszło...
Na początek witam wszystkie nowe staraczki:-):-):-) i serdecznie GRATULUJĘ fasolinki bajeczce:-) Cieszę się że w końcu Ci się udało:tak: Zyczę duuuuzo zdrówka i szczęśliwych 9 mieięcy!
U mnie niestety dalej nic :sorry2: włąsnie jestem w trakcie @ a potem staranka od nowa:dry: juz nie mam siły...
Po 10 miesiącach bezowocnych starań w koncu postanowiłam coś z tym zrobic i byłam u mojego ginka w Polsce. Zrobił mi badanka i miałam USG dopochwowe, z tego co powiedział lekarz u mnie jest wszystko wporządku i na pierwszy rzut oka jestm zdrowa :-D W związku z tym że dzidzi dalej nie ma to bardzo prawdopodobne ze z miom M jest coś nie tak:-( W każdym razie ginek dał nam czas do gudnia (następna wizyta w Polsce) jezeli nie uda mi się zafasolkowac do tego czasu to mój M ma iść na badanie nasienia, już nawet dotałam adres klinki do której mamy się zgłosić.
Do tego ja dostałam od gin luteinę na wyregulowanie okresu żeby łatwiej mi było określisć kiedy jest owulka :tak: i teraz moj cykl będzie trwal za kazdym tazem 28 dni.
Ehh zobaczymy co z tego wyjdzie, ja już tracę nadzieję i nie mam siły, chyba zbyt szybko się poddaję:-(
Ale się rozpisałam:-p a co tam u Was dziewczyki może jakieś weselsze wieśći???

Witajcie dziewuszki :-) Jestem spowrotem po dość długiej nieobecności:sorry2: Najpierw byłam na urlopie, potem problemy z kompem i tak jakoś wyszło...
Na początek witam wszystkie nowe staraczki:-):-):-) i serdecznie GRATULUJĘ fasolinki bajeczce:-) Cieszę się że w końcu Ci się udało:tak: Zyczę duuuuzo zdrówka i szczęśliwych 9 mieięcy!
U mnie niestety dalej nic :sorry2: włąsnie jestem w trakcie @ a potem staranka od nowa:dry: juz nie mam siły...
Po 10 miesiącach bezowocnych starań w koncu postanowiłam coś z tym zrobic i byłam u mojego ginka w Polsce. Zrobił mi badanka i miałam USG dopochwowe, z tego co powiedział lekarz u mnie jest wszystko wporządku i na pierwszy rzut oka jestm zdrowa :-D W związku z tym że dzidzi dalej nie ma to bardzo prawdopodobne ze z miom M jest coś nie tak:-( W każdym razie ginek dał nam czas do gudnia (następna wizyta w Polsce) jezeli nie uda mi się zafasolkowac do tego czasu to mój M ma iść na badanie nasienia, już nawet dotałam adres klinki do której mamy się zgłosić.
Do tego ja dostałam od gin luteinę na wyregulowanie okresu żeby łatwiej mi było określisć kiedy jest owulka :tak: i teraz moj cykl będzie trwal za kazdym tazem 28 dni.
Ehh zobaczymy co z tego wyjdzie, ja już tracę nadzieję i nie mam siły, chyba zbyt szybko się poddaję:-(
Ale się rozpisałam:-p a co tam u Was dziewczyki może jakieś weselsze wieśći???

czesć roxi:-) :-) ja tez jestem w trakcie@ i sandrahaha też więc będziemy sie starac razem:-p w grupie rażniej:-D:-D
nie załamuj sie kochana wszytko bedzie dobrze, napewno już niedługo będziesz nosić pod serduszkiem fasoleczke. WSZYSTKIE BEDZIEMY!!!:-):-):-)
Trzeba być dobrej mysli:tak:

czesć roxi:-) :-) ja tez jestem w trakcie@ i sandrahaha też więc będziemy sie starac razem:-p w grupie rażniej:-D:-D
nie załamuj sie kochana wszytko bedzie dobrze, napewno już niedługo będziesz nosić pod serduszkiem fasoleczke. WSZYSTKIE BEDZIEMY!!!:-):-):-)
Trzeba być dobrej mysli:tak:
Dziękuję Ci kochana za otuchę i za słowa pocieszenia :-) Wiem i czuję to że kiedys musi się udac tylko dlaczego to tyle musi nas kosztowac??:-( Ale tak jak muwisz trzeba być dobrej myśli, zaczynamy nowy cykl więc do roboty:-D
Trzymam kciuki za Ciebie i za sandrahah:tak: No i oczywiście za pozostałe staraczki także:tak:

Hej Roxi :)

ja też w czasie @ więc razem będziemy znikać na długie wieczory ;) ja w następna niedzielę jadę na urlop :) może moje dzieciątko pocznie się w Niemczech :)))

Witam krufka :-) to juz jest nas 4 które są w trakcie @, może ktoś jeszzce się dołącza???
Ja mam dzisiaj 3 dzień @ więc jeszcze jakieś 2 dzionki i staranek ciąg dalszy:tak:

Dziękuję Ci kochana za otuchę i za słowa pocieszenia :-) Wiem i czuję to że kiedys musi się udac tylko dlaczego to tyle musi nas kosztowac??:-( Ale tak jak muwisz trzeba być dobrej myśli, zaczynamy nowy cykl więc do roboty:-D
Trzymam kciuki za Ciebie i za sandrahah:tak: No i oczywiście za pozostałe staraczki także:tak:

dziekuje :-):-) ja za ciebie i reszte dziewczynek tez trzymam kciuki :-):-):-) wspolne staranka :-):-):-) fajnie... bedziemy sobie temp. porownywac :-):-):-)

reklama
Witajcie moje drogie

Ja zagladam rzadziej ale podczytuje w miare na biezaco. Narazie brak u mnie suwaczka bo nie wiadomo co to bedzie i nie chce zapeszac :). Dowiem sie 15 lipca to 33 dzien cyklu. Prosze o trzymanie kciuków
Pozdrowionka

Do góry