Noelka no tak jak mówiłam, ze to spotkanie to pewnie tak profilaktycznie Cieszę, się bardzo że wszystko wporządku i że serduszko ładnie bije. Bardzo się cieszę, ze dzidzia ma się dobrze Ty się tu nie wykręcaj tylko wstawiaj tego brzucha!! bo jak się bedziesz tak ociągac, to urodzisz a my brzusia nie zobaczymy. Także prosze, się tam sprężyć i wkleić foteczkę, czekam....:-)
aniolkowa no właśnie jak tam u Ciebie??? cos mało piszesz ostatnio.... niedługo laparo jak nastawienie????
Pam ciesze się ze u Ciebie lepiej- wkońcu:-) Fajnie że znów chcesz zacząć staranka, będe trzymać kciuki;-)
A ja się zaczynam troche martwić, bo odczuwam jakieś skurcze na dole brzucha a wsadzie w macicy, boje się że znów bedzie klapa
aniolkowa no właśnie jak tam u Ciebie??? cos mało piszesz ostatnio.... niedługo laparo jak nastawienie????
Pam ciesze się ze u Ciebie lepiej- wkońcu:-) Fajnie że znów chcesz zacząć staranka, będe trzymać kciuki;-)
A ja się zaczynam troche martwić, bo odczuwam jakieś skurcze na dole brzucha a wsadzie w macicy, boje się że znów bedzie klapa