dzis mialam spotkanie w szpitalu i wreszcie doczekalam spotkania z prawdziwym angielskim lekarzem. Pani doktor byla bardzo mila i tez w ciazy. Badanie bylo ogolne mocz, cisnienie wszystko jest w porzadku. Badala tez serce dziecka przez moj brzuch takim specjalnym aparatem i bije pieknie, ale dzis dzidzia strasznie sie ruszala i troche czasu minelo zanim ustawila sie w jednym miejscu. Szkoda, ze taka ruchliwa nie byla w poniedzialek. Pozniej byla pogadanka, ze to spotkanie bylo jakby dodatkowym poniewaz ciaza byla zagrozona i jak juz teraz wszystko bedzie w porzadku to bede miec tylko spotkania z polozna a nie z lekarzami.
abed dziekuje za info o paszporcie brytyjskim. jesli jest taka mozliwosc to czemu nie skorzystac na pewno to zrobie. czyli moge zrobic dziecku i polski i brytyjski paszport? myslalam, ze nie mozna miec dwoch, ale fajnie jest wiedziec ze mozna
jesli masz jeszcze jakies linki, info to z checia poprosze. moze byc na priv.
a staralas sie ty albo ktos z twoich znajomych o brytyjski paszport dla siebie? slyszalam, ze trzeba sie troche nalatac na jakies kursy, czy spotkania, ale dokladnie nie wiem jak to jest.
Roxii wiem wiem zdjecie brzuchola, caly czas pamietam, wszyscy juz mnie scigaja i mama i tesciowa...
len jestem, postaram sie zrobic w ten weekend
dzis w pracy jak wpisywalam zamowienia to czesto pokazywala mi sie data wysylki 13.11 i myslalam wtedy o tobie i testowaniu
bedzie dobrze!!!
aniolkowa jeszcze troche i laparo. Na twoim miejscu pewnie bym sie bala bo to jednak zabieg, ale trzeba myslec, ze to na pewno pomoze w zafasolkowaniu. Do mnie czesto jeszcze nie dociera , ze mam w brzuchu dzidzie.
dziewczyny wszytskim wam przesylam fludiki nie moge znalezc odpowiedniego klawiasza wiec bedzie *
***********************************************************************************************************************************************************************************************************