reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

agnieszka a czy uzywalas tego balsamu wcześniej? Jeśli tak to raczej to nie balsam. Mnie sie wydaje, że takie zmiany są raczej od słońca. Nie wiem co możesz zrobić- ja nigdy nie miałam takich problemów. Może wystarczy pić wapno przez kilka dni?

reklama
agnieszka a czy uzywalas tego balsamu wcześniej? Jeśli tak to raczej to nie balsam. Mnie sie wydaje, że takie zmiany są raczej od słońca. Nie wiem co możesz zrobić- ja nigdy nie miałam takich problemów. Może wystarczy pić wapno przez kilka dni?

aniołkowa od słońca?jejku Ty mnie nie straż :(
Myślę że od słońca to raczej nie bo nigdy takich problemów ze słońcem nie miałam ale używałam kiedyś,kiedyś tego balsamu i coś mi świta że miałam uczulenie.Brzuch także smarowałam balsamem i też mnie wysypało niestety,ręce także.Delikatne to wszystko jest i można powiedzieć że gołym okiem nie widoczne ale jednak jest.Wapna w domu nie mam ale kupię jutro przed pracą,zacznę pić i mam nadzieję ze szybko zejdzie.

miska30- napewno zastrzyki dzialaja na Ciebie glowa do gory :-) a o ktorego mojego synka pytalas czy dokucza tego ktory juz jest czy o tego co bedzie :-) jeden i drugi dokucza heeh zart oczywiscie a tak na marginesie moj maz tez jest z ostrowca sw :-)

agnieszka kk zazdroszcze urlopu mam nadzieje ze wypoczniesz udanych wakacji :-)

...a co tu taka cisza??

Chciałam wam napisać że uczulenie moje prawie już zeszło więc to był na 100% balsam :dry:
A poza tym powiem wam ciekawostkę dziewczyny...za miesiąc idę do fryzjera
laugh.gif
zrobić blond pasemka (powrócić do poprzedniego koloru) bo mąż mnie męczy,mówi że on chce poprzednią blondynkę,że mi w blond ładniej i że do mnie to tylko blond pasuje i powiem wam szczerze że chyba ma chłop rację
sorry2.gif
także poczekam miesiąc aby kolor zszedł i blond wita ponownie i na wieki
laugh.gif
laugh.gif

Odezwijcie się,napiszcie co u was?
Pozdrawiam

Mój też lubi blondynki a ja ciemna brunetka. Od wielu lat mi marudzi, żebym się przefarbowała, ale nie ma szans. Mi zawsze podobali sie wysocy bruneci a mam sredniowysokiego blondyna :sorry2:
Jak on urośnie z 7-8cm i przefarbuje włosy na brąz to ja będę blondynką :tak:
odliczam dni do wolnego-jeszcze 2. Mój leci do Pl, do mnie przyjedzie siostra na kilka dni. Dobrze, że mam psiunię. Jak narazie wszystko się kręci wokół niego. Jak pies potrafi tak przewrócić życie do góry nogami to co dopiero dzidziuś!!

Agnieszka​ spakowana? Oprócz bikini to chyba niewiele potrzebujesz nie? Zazdroszczę.

Miśka jak po wizycie w klinice?

Elala kiedy Ty testujesz? I jak sie czujesz?? Ile w końcu macie blastusiów?

Noelka, Roxi dajcie jakiś znak życia

ja zyje zyje nie mam czasu na nic codziennie jezdzimy flaty ogladac moze w weekend napisze wiecej slow
pozdrowionka

Agnieszka​ spakowana? Oprócz bikini to chyba niewiele potrzebujesz nie? Zazdroszczę.
aniołkowa fajnie że psinka tak słodko wypełnia Twoje serce :tak:
Pakować będę się w piątek a w sobotę to już tak ostatecznie.
Jutro muszę przebrać rzeczy które zabieram na urlop bo potem na szybkiego to będę miała dylemat :-D

ja zyje zyje nie mam czasu na nic codziennie jezdzimy flaty ogladac moze w weekend napisze wiecej slow
pozdrowionka
noelka powodzenia w szukaniu flata.
Odezwij się!

Roxii a co u Ciebie??daj znać?

hej dziewczyny no u mnie tak sobie..troche sie przyłamałam tym wszorajszym usg, bo nie za wiele mi tam uroslo, no ale przeczuwalam to, bo jajniki w ogole nie dawały znac o sobie..gdy bylam stymulowana do inseminacji pobolewaly mnie czasem..
No, ale nic tragicznie chyba nie jest na wczorajszym usg wyszlo ich w sumie 6 z tym, ze jeszcze malutkie od 8 do 12 i kilka mniejszych, no ale one juz chyba nie maja szansy urosnac. Zwiekszono mi dawke menopuru z 225 na 300 i w koncu nie biore juz buserelinu. Jutro kolejne usg to sie okaze czy maluchy postanowily rosnac..mam nadzieje, ze skoro jest ich tak malo to chociaz ich jakosc nie bedzie najgorsza..eh, a ja sie balam, ze mnie przestymuluja...
aniolkowa a jakiego masz pieska? na pewno sprawia Wam duzo radosci:)
gwiazdeczka umknelo mi, ze masz juz jednego synka, no to super, ze obaj dokuczni znaczy ze zdrowi:) tez bym chciala, zeby mi taki maluch podokuczal:)
agnieszka i jak tam spakowana juz? jakie macie plany tzn, co chcecie zobaczyc na majorce, wybieracie sie na jakies wycieczki czy leniu****ecie na plazy caly tydzien?:)

reklama
Hej

agnieszka i jak tam spakowana juz? jakie macie plany tzn, co chcecie zobaczyc na majorce, wybieracie sie na jakies wycieczki czy leniu****ecie na plazy caly tydzien?:)
Miśka dziś zaczynam pakowanie,jutro skończę dokładać ostateczne pierdołki.
Mamy spisane atrakcje które są na Majorce i na pewno będziemy chcieli je zobaczyć.Piszemy się raczej na zwiedzanie niż leżenie na plaży plackiem choć czas na leniuchowanie nad morzem także znajdziemy :tak:
Na razie nie wiemy od czego zaczniemy bo czekamy aż dolecimy to poszukamy informacji a tam na pewno mają wiele więcej propozycji.Może nawet w hotelu coś podpowiedzą.
Wczoraj nawiedziła mnie @ cieszę się bo na urlop pojadę czysta i będę mogła korzystać ze wszystkiego :-p
3mam kciuki za Twoje pęcherzyki :tak:

Miłego dnia!

Do góry