reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

aniolkowa jak ja bardzo chcialabym miec psa, mecze mojego M. o tym od dawien dawna, ale on stanowczo nie! ma racje za dlugo pracujemy i piesek by sie zameczyl sam w domu no i jak wyjzdzamy na urlop to pewnie zaden ze znajomych nie chcialby sie nim zaopiekowac. Ale w dalekiej przyszlosci na pewno bede miec labradora!!:)

gwiazdeczka gratuluje synka!!!!! na pewno bede brac clomid na noc bo ja zle reaguje na kazde leki wiec zawsze staram sie brac na noc. Na poczatku czerwca musze wywolac @ tabletkami Provera 3 tabl-dziennie to mnie pewnie zameczy.

agnieszka.kk my bylismy w Egipcie i moj maz moglby tam jezdzic na kazde wakacje ze wzgledu na rafe koralowa:) my w tym roku wezmiemy last minute na koniec lipca/poczatek sierpnia jeszcze nie wiemy gdzie:)

Magdalena Markiewicz
my tez bylismy na tej wycieczce autokarem w Kairze, masz racje meczarnia, ale widok piramid zapiera dech w piersiach.

Ostatnio malo pisze bo szykamy nowego faltu, wciaz cos jezdzimy ogladac, ale jak na razie porazki....:( W sobote test owu wyszedl mi pozytywny, staranka byly i beda jeszcze, ale pewnie nie jajeczkuje:( No nic od czerwca moze cos sie ruszy pod wplywem tabletek.

reklama
hej dziewczyny

mialam cala chate gosci z pl :-) przez oststnie kika dni ale wczoraj wywiozlam ich do Lonka i przekazalam postawilam innym czlonkom rodziny do opieki. Przyleceieli w dzien punkcji ja wyszlam z kliniki o 10.30 a 0 11.30 dom wypelniony byl dzieciaczkami i doroslymi (razem 8 emka ich byka) tak wiec nie mialam czasu na wypoczynek ale tak szczerze to nawet i lepiej bo nie mialam czasu sie zamartwiac. Pobrali mi 16 jajeczek:szok: z czego 9 sie zaplodnilo:-D. jutro na 12.30 mam transfer. akurat tak sie sklada ze moj maz konczy dokladnie jutro 30latekm tak wiec mozze szczescie nam dopisze i bedzie mial wymarzony i upragniony prezent. Bedziemy blagali 0 transfer 2 blastusiow ale moze byc ciezko bo wiek w miare mlody i 5cio dnoiwe blastki wiec jest ryzyko ciazy mnogiej. ale co tam dla mie moze byc i mnoga. maz bedzie ich przekonywal.

Ja najbardziej sie nie mogę doczekać właśnie uczucia ruchów dzieka, odbitej stopki na brzuchu....ooo rozmarzylam sie...może doczekam.

prawdopodobnie zdecydujemy sie na szczeniaczka. Mam dość czekania na dziecko, chce miec kogoś do kochania, przytulania, opiekowania się...
aniołkowa przykro mi z powodu @ :-(
to smutne że los taki jest...
...a piesek to jest dobry pomysł kochana.Na pewno lepiej będziesz się czuła uczuciowa :tak:
agnieszka.kk my bylismy w Egipcie i moj maz moglby tam jezdzic na kazde wakacje ze wzgledu na rafe koralowa:) my w tym roku wezmiemy last minute na koniec lipca/poczatek sierpnia jeszcze nie wiemy gdzie:)
noelka ooo fajnie
jak już coś zabukujecie pochwal się koniecznie :tak:
powodzenia w szukaniu flata!

elala 3mam kciuki za jutrzejszy a raczej dzisiejszy transfer :tak:

:tak:agnieszka kk ostatni scan milam w 20 tc i wiecej nie bedzie ale plec tez lekarz w pl mi potwierdzil wiec mysle ze sie zgadza :-)
aniolkowa nie martw sie i ty tez kiedys poczujesz jak sie rusza dzidzia naprawde to jest super ehh:tak: no tak juz 27 tydzien strasznie zlecialo nawet nie wiem kiedy jeszcze 90 dni do konca traz mi sie bedzie dluzyc :-)

hej dziewczyny a co tu taka cisza? u mnie nic nowego, robie te zastrzyki dzis juz piaty dzien stymulacji. Nic nie czuje, zeby moje jajniki jakos nad wyraz pracowaly i wkrecam sobie, ze moze te zastrzyki na mnie nie dzialaja..eh w srode mam wizyte w klinice to sie okaze,co sie dzieje tam u mnie w srodku..
A co u Was dziewczyny?
agnieszka Ty to pewnie juz myslami na majorce jestes:)
gwiazdeczka jak tam synek, bardzo dokucza mamie?:)
noelka84, aniolkowa ja podobnie jak Wy bardzo chcialabym miec psa, ale poki co oboje pracujemy na pely etat i w sumie psina chyba bylaby troche samotna..
elala jak samopoczucie? slicznie sie wystymulowalas, w jakim wieku jestes? wydaje mi sie, ze znamy sie z innego forum:)
Magdalena co u Ciebie?

Cześć dziewczyny

Dawno mnie nie było, ale podczytuje od czasu do czasu.
Od kilku dni jesteśmy z S. zajęci opieką nad szczeniaczkiem!!! Poświęcamy mu cały wolny czas i jesteśmy w nim zakochani. Tego nam było trzeba, jakiegoś bodźca, jakiejś zamiany.

Miśka trzymam kciuki za ciebie. Do środy juz niedaleko.

Noelka jak mieszkanko? Znaleźliście coś? No i jak @ przyszła? Ja miałam pić ziółka od tego cyklu i zapomniałam :cool: Ale i tak ten cykl będzie stracony bo S. Jedzie do Polski w "te" dni.

Agnieszka ty za tydzień juz będziesz sie lenić na plaży? Ale masz super.

reklama
Cześć!

aniolkowa a więc macie pieska SUPER!!! fajnie,cieszę się,może nie będziesz tak bardzo myśleć o staraniach i dzidzia szybciej się pojawi.Tego Ci kochana życzę z całego serca :tak:
Tak jeszcze 6 dni i lecimy na Majorkę :happy:

...ale mam mały problem :-(
Wczoraj w ogrodzie troszkę się opalaliśmy(oczywiście Ja nie mogę bo mam problemy z pajączkami) lecz się skusiłam,wczoraj po kąpieli posmarowałam ciało balsamem z avonu a dziś rano obudziłam się z małymi,bardzo drobnymi białymi plamkami na nogach i krostkach co to może być? i od czego? czy od opalania (pajączki tak zareagowały) czy może ten pieprzony balsam
dry.gif
wkurzona jestem na maksa bo w niedzielę na urlop jedziemy a tu jakieś uczulenie czy coś?pomocy!!!

Do góry