reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Witam Was kochane ;-)
Ale się ruch tu zrobił :laugh2:
Nieoczekiwana @ ma byc 11 maja, prosze o trzymanie kciuków, kolejna dziewczyna w staraczkach zafasolkowana, bedzie miec drugie.
Musimy wyspiarki trzymac sie razem- jedna jest chyba a raczej byla Pianistka z fasolka.
Bajeczka czekasz ze mna prawda ;)
No wychodzi na to ze czekam razem z tobą, u mnie bardziej skomplikowane bo już mam termin @, a dalej jej nie ma :baffled:
Bo kazda z nas to samo przezywa, wiemy skoro nam jest ciezko to i innym tez- buzka- jedziemy do maca nie musze gotowac :)
My dziś też mieliśmy Maca :-D:-D:-D
Jestem na tym forum od niedawna i też bardzo mi się tu podoba, wszyscy sa tacy mili i naprawdę pomocni. Wszystkie Jesteście KOCHANE :-D
Ciesze się, że ci się podoba ;-) Ja się dowiedziałam naprawdę dużo potrzebnych rzeczy...I zawsze jakoś łatwiej jak się komuś można wyżalić, zwłaszcza że wszystkie mamy podobny problem.

mloda90 witaj z nami :happy2:

reklama
Witam Was kochane ;-)
Ale się ruch tu zrobił :laugh2:

No wychodzi na to ze czekam razem z tobą, u mnie bardziej skomplikowane bo już mam termin @, a dalej jej nie ma :baffled:

My dziś też mieliśmy Maca :-D:-D:-D

Ciesze się, że ci się podoba ;-) Ja się dowiedziałam naprawdę dużo potrzebnych rzeczy...I zawsze jakoś łatwiej jak się komuś można wyżalić, zwłaszcza że wszystkie mamy podobny problem.

mloda90 witaj z nami :happy2:

No to czemu nie testujesz, u mnie termin za 3 dni- 36 dniowy cykl gdyby byl. Wlasnie zmierzylam temp mam 37.5- jakas grypa, bo to spod pachy :wściekła/y:

No to czemu nie testujesz, u mnie termin za 3 dni- 36 dniowy cykl gdyby byl. Wlasnie zmierzylam temp mam 37.5- jakas grypa, bo to spod pachy :wściekła/y:
No właśnie wczoraj testowałam i nic :wściekła/y:
Dlatego właśnie z tobą czekam na @ bo fasolki to raczej nie ma :-(

cześć Bajeczka ;-)
Dziewczyny, poradźcie proszę. Dostałam @ i strrrasznie boli mnie prawy jajnik, NO-SPA nie pomaga:baffled: nie wiem czy brać jeszcze jakieś tabletki, czy skoro po tym nie przeszło, to poczekać?

Udanego Weekendu :-)

cześć Bajeczka ;-)
Dziewczyny, poradźcie proszę. Dostałam @ i strrrasznie boli mnie prawy jajnik, NO-SPA nie pomaga:baffled: nie wiem czy brać jeszcze jakieś tabletki, czy skoro po tym nie przeszło, to poczekać?

Udanego Weekendu :-)

Ja mialam takie bóle zaraz po odstawieniu tabletek- powiedzieli mi ze to normalne, przeszlo w drugim cyklu

Ja mialam takie bóle zaraz po odstawieniu tabletek- powiedzieli mi ze to normalne, przeszlo w drugim cyklu

Ja po odstawieniu też takie miałam, ale silne bóle podbrzusza miałam też jak poroniłam:-( Więc nie wiem czemu mam takie podczas @ :baffled: Mam nadzieję, że samo jakoś przejdzie ;-)

Ja po odstawieniu też takie miałam, ale silne bóle podbrzusza miałam też jak poroniłam:-( Więc nie wiem czemu mam takie podczas @ :baffled: Mam nadzieję, że samo jakoś przejdzie ;-)

Ale u Ciebie sie chyba jeszcze normuje wszystko. Spokojnie, pewnie nie ma powodów do zmartwien

ale puściutko się dziś tu zrobiło, my dziś leniu****emy i gołąbeczki się robią i bigosik trochę polszczyzny wprowadzamy w tym kraju hahaha pozdrawiam i życzę miłej soboty;?)

Czesc dziewczyny.
Czy moge sie dolaczyc?
Co prawda nie jestem jeszcze staraczka ale zamierzam sie wziasc do dziela w sierpniu...lub w lipcu bo chyba do sierpnia nie wytrzymam :)

reklama
Czesc wszystkim :-)

Kilka dni mnie nie bylo i widze ,ze nowe staraczki do nas dolaczyly :-D Witajcie Roxi,Mloda90 i avani :-)
W kupie razniej ;-)

Lila zaskoczylas mnie z tym listem z kliniki , my tu odchodzimy od zmyslow a im sie nie spieszy
a050.gif
.
A tak wogle to w ktorej czesci Uk mieszkasz ?

Bajeczka jak tam @@@ ? Pokazala sie wreszcie . Wiesz dla pocieszenia powiem Ci ,ze mojej kumpeli testy do 3 m-ca nie pokazywaly ,ze jest zafasolkowana ,dopiero z krwi wyszlo :-)

Ola ja tez czekam
k020.gif
, @@@ powinna planowo 13 sie pojawic ,ale ze chorowalam wiec biore pod uwage 2-3 dni wahania ,tak wiec moze i u mnie wypadnie 11-go. OBY NIE !!! ;-)

Mloda wspolczuje Ci z ta pierwsza ciaza ,ale jak juz dziewczyny mowily , wiesz ,ze naturalnie jestescie zdolni by bejbika miec ,tak wiec trzymaj sie kochana i napewno juz nie dlugo znow sie wam uda i tym razem bedziesz miala zdrowiutkie silne dzieciatko :-D
Tyko nie myslo o tym za duzo ,bo to nie pomaga podobno.

Mola ale mi ochoty na bigos zrobilas ,kurcze jkby nie to ,ze moj go nie znosi ,a dla siebie samej mi sie nie chce gotowac to tez bym sobie zrobila ;-)

Pozdrawiam was wszystkie i zycze milej niedzieli
a015.gif

Do góry