reklama
Ano fakt, zauważyłamBajeczka znowu jestesmy same- pusciutko wszystkie wywialo
Dziś mój pierwszy dzień bez fajki, ciężko....
Ano fakt, zauważyłam
Dziś mój pierwszy dzień bez fajki, ciężko....
Dasz rade, ja walcze z zatkanym nosem- moj mi mowil tez tak mial jak rzucil fajki- pomysl ze ta kase mozesz wydac na ciuchy- jak dla mnie duuuuza motywacja
Do tej pory mieliśmy fajki z Polski więc jakoś tak nie odczuwałam tego że kasa leci. Ale ostatnio jak kupiłam polskie fajki "spod lady" tutaj po 3.50 funta to stwierdziłam że koniec.
Jest ciężko ale wytrzymam...
Widzę że sama zostałam na placu boju... Dobranoc... Do juterka
Jest ciężko ale wytrzymam...
Widzę że sama zostałam na placu boju... Dobranoc... Do juterka
Obawiam że nie jest w porządku :-( Od jakiegoś czasu obserwuje swoje cykle wiem mniej więcej kiedy mam owulacje, zawsze boli mnie jajnik i obserwuje śluz. Już kilka razy było tak ze przytulaliśmy sie w te dni i nic..:-( A tempki narazie nie mierzyłam. Zastanawiam sie nad testami owulacyjnymi ale sama juz nie wiem może za duzo panikujeWitamy, witamy, tu się wszystkie wspieramy ))
Najważniejsze to nie martw się na zapas, może wszystko jest w porządku tylko nie trafiacie w odpowiednie dni. Obserwujesz swoje cykle, mierzysz temperature?
Dzięki kochana ja Tobie także;-) Do GP narazie nie idę nie chcę siać paniki, poczekam jeszcze troszkę, jak narazie mam w planach badania w Polsce, lece 21 maja i juz jestem umówiona do mjego ginka zobaczymy , a jak dalej nic nie bedzie to wtedy zacznę działać tutaj.. Ehhh nigdy bym nie przypuszczała że zrobienie bobasa to taki problem....Witaj Roxii z nami :-)
Idź do GP, powiedz że staracie się już rok i zrobi badania. Ja po 4 miesiącach starań mam dość i ciągłe myśli że coś ze mną nie tak...w każdym razie życzę ci fasolki jak najszybciej...
W sumie racja, skoro jedziesz do Polski to zrób tam najpierw badania.Dzięki kochana ja Tobie także;-) Do GP narazie nie idę nie chcę siać paniki, poczekam jeszcze troszkę, jak narazie mam w planach badania w Polsce, lece 21 maja i juz jestem umówiona do mjego ginka zobaczymy , a jak dalej nic nie bedzie to wtedy zacznę działać tutaj.. Ehhh nigdy bym nie przypuszczała że zrobienie bobasa to taki problem....
Co do testów owulacyjnych, ja właśnie czekam na @ żeby zacząć z nimi działać.
Ja kupiłam testy na eBay'u:
BASAL THERMOMETER + 20 OVULATION/PREGNANCY TESTS +chart on eBay, also Other Family Planning, Family Planning Contraception, Health Care, Health Beauty (end time 05-Jun-09 07:58:45 BST)
jest tam 10 testów owulacyjnych, 10 testów ciążowych i termometr. Nie testowałam jeszcze więc nie wiem czy dobre...
lila1
Zaciekawiona BB
Polecam tego sprzedawce z eBay, od jakiegoś czasu już u niego kupuje, towar sprawdzony szybka dostawa.Ja kupiłam testy na eBay'u:
BASAL THERMOMETER + 20 OVULATION/PREGNANCY TESTS +chart on eBay, also Other Family Planning, Family Planning Contraception, Health Care, Health Beauty (end time 05-Jun-09 07:58:45 BST)
jest tam 10 testów owulacyjnych, 10 testów ciążowych i termometr. Nie testowałam jeszcze więc nie wiem czy dobre...
Roxii - to widzie że badanka już niedługo, więc niebawem wszystkiego się dowiemy. Głowa do góry, najważniejszy spokój. I powiem ci że ja też nie zdawałam sobie sprawy, że poczęcie dziecka to nie takie chop siup.
Dziwny ten los, nie chcesz to zaraz wpadka, a jak chcesz to problemy.
reklama
Super dzięki bardzo może skorzystam...;-) Jak wytestujesz to napisz czy są dobre, no i mam nadzieje że pomogą w zafasolkowaniuW sumie racja, skoro jedziesz do Polski to zrób tam najpierw badania.
Co do testów owulacyjnych, ja właśnie czekam na @ żeby zacząć z nimi działać.
Ja kupiłam testy na eBay'u: