reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Do tej pory mieliśmy fajki z Polski więc jakoś tak nie odczuwałam tego że kasa leci. Ale ostatnio jak kupiłam polskie fajki "spod lady" tutaj po 3.50 funta to stwierdziłam że koniec.
Jest ciężko ale wytrzymam... :tak:
Widzę że sama zostałam na placu boju... Dobranoc... Do juterka :happy2:

Witamy, witamy, tu się wszystkie wspieramy :)))
Najważniejsze to nie martw się na zapas, może wszystko jest w porządku tylko nie trafiacie w odpowiednie dni. Obserwujesz swoje cykle, mierzysz temperature?
Obawiam że nie jest w porządku :-( Od jakiegoś czasu obserwuje swoje cykle wiem mniej więcej kiedy mam owulacje, zawsze boli mnie jajnik i obserwuje śluz. Już kilka razy było tak ze przytulaliśmy sie w te dni i nic..:-( A tempki narazie nie mierzyłam. Zastanawiam sie nad testami owulacyjnymi ale sama juz nie wiem może za duzo panikuje:confused:

Witaj Roxii z nami :-):happy2:
Idź do GP, powiedz że staracie się już rok i zrobi badania. Ja po 4 miesiącach starań mam dość i ciągłe myśli że coś ze mną nie tak...w każdym razie życzę ci fasolki jak najszybciej...
Dzięki kochana ja Tobie także;-) Do GP narazie nie idę nie chcę siać paniki, poczekam jeszcze troszkę, jak narazie mam w planach badania w Polsce, lece 21 maja i juz jestem umówiona do mjego ginka :tak: zobaczymy , a jak dalej nic nie bedzie to wtedy zacznę działać tutaj.. Ehhh nigdy bym nie przypuszczała że zrobienie bobasa to taki problem....:sorry2:

Dzięki kochana ja Tobie także;-) Do GP narazie nie idę nie chcę siać paniki, poczekam jeszcze troszkę, jak narazie mam w planach badania w Polsce, lece 21 maja i juz jestem umówiona do mjego ginka :tak: zobaczymy , a jak dalej nic nie bedzie to wtedy zacznę działać tutaj.. Ehhh nigdy bym nie przypuszczała że zrobienie bobasa to taki problem....:sorry2:
W sumie racja, skoro jedziesz do Polski to zrób tam najpierw badania.
Co do testów owulacyjnych, ja właśnie czekam na @ żeby zacząć z nimi działać.
Ja kupiłam testy na eBay'u:
BASAL THERMOMETER + 20 OVULATION/PREGNANCY TESTS +chart on eBay, also Other Family Planning, Family Planning Contraception, Health Care, Health Beauty (end time 05-Jun-09 07:58:45 BST)
jest tam 10 testów owulacyjnych, 10 testów ciążowych i termometr. Nie testowałam jeszcze więc nie wiem czy dobre...:-p

No dziewczyny siknęłam testa i nic :-:)wściekła/y::-:)wściekła/y: 1 krecha!!!
@ nie ma, więc znowu mi cykl wariuje :angry:

BASAL THERMOMETER + 20 OVULATION/PREGNANCY TESTS +chart on eBay, also Other Family Planning, Family Planning Contraception, Health Care, Health Beauty (end time 05-Jun-09 07:58:45 BST)
jest tam 10 testów owulacyjnych, 10 testów ciążowych i termometr. Nie testowałam jeszcze więc nie wiem czy dobre...:-p
Polecam tego sprzedawce z eBay, od jakiegoś czasu już u niego kupuje, towar sprawdzony :tak: szybka dostawa.

Roxii - to widzie że badanka już niedługo, więc niebawem wszystkiego się dowiemy. Głowa do góry, najważniejszy spokój. I powiem ci że ja też nie zdawałam sobie sprawy, że poczęcie dziecka to nie takie chop siup.
Dziwny ten los, nie chcesz to zaraz wpadka, a jak chcesz to problemy.:dry:

reklama
W sumie racja, skoro jedziesz do Polski to zrób tam najpierw badania.
Co do testów owulacyjnych, ja właśnie czekam na @ żeby zacząć z nimi działać.
Super dzięki bardzo może skorzystam...;-) Jak wytestujesz to napisz czy są dobre, no i mam nadzieje że pomogą w zafasolkowaniu:-D

Do góry