agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Dziękuję,jesteście kochane ale powiem wam że trudno będzie mi wracać do UK...
Ola bądź dzielna i silna,głowa do góry!
Ola bądź dzielna i silna,głowa do góry!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już chyba wiem o jakiej klinice mówisz to jest centrum planowania rodziny tak??? moje koleżanki chodziły tam ale po to żeby wszczepic sobie implant antykoncepcyjny, to chyba ta sama klinikia.Roxii na ta klinike wpadlam przypadkiem na jakims forum. Jedna dziewczyna tam byla. Napisalam do niej i mi odpisala ze poszla tam na cytologie i przy okazji wyplynal temat ze nie moze zajsc w ciaze. To oni zaczeli jej robic niezbedne badania, jednak podczas wizyt udalo jej sie zajsc w ciaze no i potem juz nie chodzila, ale pisala ze byla zadowolona z tych wizyt. Poszlam wiec tam no i umowilam sie za dwa tygodnie na wizyte razem z tlumaczem. Nie potrzeba skierowania od GP. Zobaczymy co na wizycie mi powiedza. Ta klinika jest na Dean Terrace 18.
EDYTA01- gratuluje 3 synkow!!!my wkrotce zaczynamy prace nad trzecim maluszkiem;-)faktycznie Twoja historia pokazuje,ze organizm jest przewrotnyale najwazniejsze,ze wszystko sie dobrze skonczylo i jestescie szczesliwipozdrawiam.
To faktycznie gratulacje!!!!!! Mam nadzieje ze wszystkim n am sie uda i to szybko !!! PozdrawiamEDYTA01- gratuluje 3 synkow!!!my wkrotce zaczynamy prace nad trzecim maluszkiem;-)faktycznie Twoja historia pokazuje,ze organizm jest przewrotnyale najwazniejsze,ze wszystko sie dobrze skonczylo i jestescie szczesliwipozdrawiam.