À`isha i Bajeczko jak na razie lekarze zmieniaja codziennie zdanie,raz jestem w ciazy,raz nie.Co do Waszych dolkow na widok mam glaszczacych brzuszki,naprawde rozumie.I szczerze,kiedy po 2ch domowych pozytywnych testach lekarz zrobil mi nowy test w szpitalu i powiedzial,ze nie jestem,pomyslalam tylko-zbyt by bylo pieknie! Nie chce Ci sie mowic,po prostu czujemy,ze nasza kolej juz nigdy nie nadejdzie.A taraz co jest najlepsze,pewnie nie raz slyszalyscie,w szczegolnosci od kobiet ktore sa mamami-oj tam my sie tez dlugo staralismy,co ty myslisz ze to tak od razu??? lub-no nam sie udalo od razu i niewinny usmieszek!
Ja wiem to wkurza,doluje i myslimy,ze nas to juz nie spotka,bo nadszedl kolejny okres.
Dziewczyny jesli do konca roku nie bedziecie lataly z brzuszkami sama zalatwie Wam lekarzy i bedziecie mogly mnie podusic golymi rekoma!
Rzeczywiscie,czasem trzeba czekac miesiac,czasem szesc siedem miesiecy,a czasem trzynascie lub siedemnascie...ale;-)brzusio w koncu zacznie rosnac.
Wiem po sobie
A teraz zmykam na spotkanie z najwieksza plotkara w mojej okolicy-straszna jest ale jest tez moim malenkim przyjacielem i pomimo jej dlugiego jezyka bardzo ja kocham!
Prosze sloneczka,usmiechnijcie sie,zla minka nie sprzyja plemniczkom,Ci szalency uwielbiaja radosne dziewczynki;-)
A wiec dzis co mozecie zrobic,to wziac kapiel,wypsikac sie najlepszymi perfumami i poszalec z waszymi panami w sypialniach.
Oj dlaczego moja pierdola w pracy siedzi
Powodzenia