dariawicz, tak-tak. Jestem Cieszę się! A masz już wyznaczonego lekarza od niepłodności?
eliza.dziworska, Tak, już mamy. Jest bardzo miły i przyjemny. Mamy strategię i plan leczenia –nic tylko się cieszyć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dariawicz, tak-tak. Jestem Cieszę się! A masz już wyznaczonego lekarza od niepłodności?
dariawicz, wow! Fajnie. Bardzo się cieszę, że lekarz jest w porządku. A jak się nazywa? Może znam go??eliza.dziworska, Tak, już mamy. Jest bardzo miły i przyjemny. Mamy strategię i plan leczenia –nic tylko się cieszyć.
eliza.dziworska, lek. Andrzej Hajdusianek. Uważnie słucha, tłumaczy. Bardzo delikatny.dariawicz, wow! Fajnie. Bardzo się cieszę, że lekarz jest w porządku. A jak się nazywa? Może znam go??
eliza.dziworska, lek. Andrzej Hajdusianek. Uważnie słucha, tłumaczy. Bardzo delikatny.
eliza.dziworska, będę robić podstawowy panel diagnostyczny. Mąż też musi zrobić badania.@dariawicz, No to super. Niestety nie kojarzę, najważniejsze, że jesteś zadowolona. I co teraz macie? Jakie badania?
eliza.dziworska, będę robić podstawowy panel diagnostyczny. Mąż też musi zrobić badania.
eliza.dziworska, cena jest spoko. Możesz sobie na stronie kliniki zobaczyć. A jaki miałaś poziom AMH?dariawicz, też pamiętam, że robiłam takie badania. A jaka jest cena?
eliza.dziworska, cena jest spoko. Możesz sobie na stronie kliniki zobaczyć. A jaki miałaś poziom AMH?
eliza.dziworska, no mam nadzieję. Bo czuję się, że będę miała złe wyniki. Jak sobie radziłaś ze stresem?dariawicz, Już nie pamiętam.. Ale był niski to na 100%. Nie martw się. Wiem, że można sobie poradzić z poziomem AMH.
dariawicz, oj kochana.. Lepiej nie pytaj. Wiem, już dziś, że przesadziłam z emocjami. A w jakim jesteś wieku? Bo jakoś nie zapytałam..eliza.dziworska, no mam nadzieję. Bo czuję się, że będę miała złe wyniki. Jak sobie radziłaś ze stresem?