reklama
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Luton nad Londynem no to mamy kawalek od siebie
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja Tez sie zglaszam! Staramy sir dokładnie od roku I nic.. w tym cyklu zaczelam brać castagnus bo podobno pomaga uregulowac cykle a moje sa strasznie nieregularne odkad przestalam brac tabletki. Mam nadzieje ze pomoze. Trzymajcie kciuki
A wy jak długo sie staracie ?
A wy jak długo sie staracie ?
ZwariowanaSol
Fanka BB :)
To ja się wpiszę na listę oczekujących - najpierw muszę trochę zdrowie podreperować i dopiero zaczniemy się starać... znaczy za jakiś miesiąc, dwa. Muszę załatwić alergologa i dentystę i zabieramy się za majstrowanie trzeciego. Co ma być to będzie Do wczoraj mąż się upierał że trzeciego nie będzie - wczoraj zmienił zdanie... nie wnikam dlaczego - korzystam z okazji XD
Udało nam się dwa miesiące temu przez "wpadkę z gumką" ale niestety nie utrzymało się
Udało nam się dwa miesiące temu przez "wpadkę z gumką" ale niestety nie utrzymało się
ZwariowanaSol
Miałam się wstrzymać ze staraniami... tiaaaaaa XD Dzisiaj rano dopadłam męża a o 16 miałam owu... jakiż cudowny ból po prawej stronie - nie to żebym mogła chodzić czy jak Tak więc jak to mój gin zwykł mówić na usg przy obserwacji cyklu... "nosz i w mordę już po ptokach - zobaczymy co będzie" XD To teraz czekam 16 dni na @ i zobaczymy co będzie Ale owu mnie dzisiaj zaskoczyła - to muszę przyznać - perfect timing
Dziewczyny nie mówcie mi że zostałam tu sama
Dziewczyny nie mówcie mi że zostałam tu sama
Ella123
Początkująca w BB
Mamy i staraczki jestescie tu jeszcze?
Daaawno nie zagladalam. Pisalam tu kiedys o swoich staraniach a teraz jestem szczesliwa mama 7 miesiecznego bobasa I mysle o drugim mimo poprzednich trudnosci. Mam nadzieje, ze bedzie latwiej.
Daaawno nie zagladalam. Pisalam tu kiedys o swoich staraniach a teraz jestem szczesliwa mama 7 miesiecznego bobasa I mysle o drugim mimo poprzednich trudnosci. Mam nadzieje, ze bedzie latwiej.
ZwariowanaSol
Słońce - jeśli wracasz do PL to chyba lepiej będzie zapytać na wątku polskim a nie staraczek brytyjskich Powodzenia
reklama
elizadziworska
Zaciekawiona BB
Wracam z UK do Polski. Mam tutaj męża. Musimy znaleźć klinikę leczenia niepłodności, bo ponad 2 lata staramy się o dziecko i nic.. Słyszałam od koleżanki, że Invicta jest kliniką od trudnych przypadków. Ktoś jest pacjentką?
daria.wicz, moja siostra jest pacjentką Invicty i jest zadowolona Ja chodzę do innej kliniki i nie chcę zmieniać już lekarza, ale gdybym miała teraz wybierać, to poszłabym do Invicty.