eliza.dziworska, mam 30 lat. Wiem, że wiek wpływa na jakość komórek jajowych, ale jednocześnie nie wykazuje ścisłej z nią korelacji Zawsze pamiętam, że jeszcze ma znaczenie rezerwa jajnikowa, jakość komórek jajowych, jakość nasienia.dariawicz, oj kochana.. Lepiej nie pytaj. Wiem, już dziś, że przesadziłam z emocjami. A w jakim jesteś wieku? Bo jakoś nie zapytałam..
reklama
elizadziworska
Zaciekawiona BB
dariawicz, idealny czas na dzieci Wszystko się uda! Trzymam kciuki. Dawaj znać, jak będziesz miała wyniki badań.eliza.dziworska, mam 30 lat. Wiem, że wiek wpływa na jakość komórek jajowych, ale jednocześnie nie wykazuje ścisłej z nią korelacji Zawsze pamiętam, że jeszcze ma znaczenie rezerwa jajnikowa, jakość komórek jajowych, jakość nasienia.
eliza.dziworska, ok dzięki! W przyszłym tygodniu napiszę.dariawicz, idealny czas na dzieci Wszystko się uda! Trzymam kciuki. Dawaj znać, jak będziesz miała wyniki badań.
elizadziworska
Zaciekawiona BB
Cześć, kochana! Jak tam Twój poziom AMH?eliza.dziworska, ok dzięki! W przyszłym tygodniu napiszę.
Walczymy dalej. Mam niski poziom AMH, ale jest szansa. Dobrze, że chodzę do lekarza. Musimy podjąć leczenie niepłodności.Cześć, kochana! Jak tam Twój poziom AMH?
elizadziworska
Zaciekawiona BB
Też miałam niski poziom AMH oraz obniżoną rezerwę jajnikową. Pamiętam, że również robiłam badania AFC. A jak radzisz sobie ze stresem? Już jest lepiej?
młoda1994
Fanka BB :)
A jaki masz poziom AMH jeśli mogę wiedzieć?Walczymy dalej. Mam niski poziom AMH, ale jest szansa. Dobrze, że chodzę do lekarza. Musimy podjąć leczenie niepłodności.
Próbuję nie myśleć o porażce.. Lekarz też mi ciągle mówi, że wszystko się uda, więc jest ok.Chociaż często mam bezsenne nocki…Też miałam niski poziom AMH oraz obniżoną rezerwę jajnikową. Pamiętam, że również robiłam badania AFC. A jak radzisz sobie ze stresem? Już jest lepiej?
elizadziworska
Zaciekawiona BB
Próbuję nie myśleć o porażce.. Lekarz też mi ciągle mówi, że wszystko się uda, więc jest ok.Chociaż często mam bezsenne nocki…
Ja to śpię wyśmienicie Haahah. Śpij póki możesz, bo potem może długo nie być okazji Spróbuj przed snem nie patrzeć w telefon, wypić herbatkę. Razem z mężem chodzicie do lekarza?
reklama
Tak, bo on miał zrobić badanie nasienia. Jak będę miała wyniki – napiszę.Ja to śpię wyśmienicie Haahah. Śpij póki możesz, bo potem może długo nie być okazji Spróbuj przed snem nie patrzeć w telefon, wypić herbatkę. Razem z mężem chodzicie do lekarza?