reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Magda ja mam u siebie w miescie prywqatny szpital ale chyba mi sie bardziej bedzie oplacac jak wezme sobie ubezpieczenie zdrowotne musze poszukac jak to wyglada na sam koniec wizyty u poloznej walnelam jej tekstem ze chce sprobowac naturalnie rodzic omalo nie spadla z krzesla malpa jedna
dziewczyny to nie pech tylko chyba urok jakis

reklama
kara - bierzesz leki jeszcze na potrzymanie? ja też mam jeszcze nadzieję, że może być ok...
mama - dlaczego spadła z krzesła? miałaś jedną cesarke czy kilka? i tak w tej sprawie spotkasz się z lekarzem w szpitalu :)

Mar-chew no właśnie odstawiłam nie wiem czy dobrze ale lekarz jak dzwnil to mówił ze beta tylko trochę poszła w górę ale ostatnio miałam ponad 8 tysięcy, a znalazłam arykuly które mówią ze beta po przekroczeniu 6 tys ma już inny przyrost, no ale on chyba się zna lepiej odemnie, później ponic nie robi się bbety tylko obserwuje przez usg no a umnie jest pusty pechol, nawet ciałka żółtego nie widać, żadnych krwawien ani plamien, piersi wciąż bola ciagnie w pachwinach nadal mam, jestem glypia juz, nie wiem o co chodzi. Czytałam ze kobiety nie które tak mają ze rośnie pusty pecherzyk, beta rośnie i ciazowe symptomy mają.

Kara jak bylam oistatni u kolezanek na odziale to mi wlasnie opowiadaly ze cala masa kobiet lezy z ciazami urojonymi ale u ciebie przeciez pecherzyk jest I beta ci rosnie to wogole jakies dziwne moze zeczywiscie cos z tego bedzie
Marchew 3 cc nie chca nawet slyszec zeby sprobowala naturalnie

Tak to się właśnie nazywa puste jajo plodowe,
Mama nie ma ciaz urojonych :) tylko psiaki je mają, no ale w sumie jak się uprzec to tez tak można ją nazwać bo niby jest a jej nie ma.
Rosnące puste jajo plodowe podwyższa betę, beta spada wtedy kiedy ciąża jest obumarła. Ponoć każdej kobiecie raz w życiu może się zdążyć puste jajo plodowe. Zarodek na wczesnym etapie obumiera zostaje wchloniety najczęściej z przyczyn chromosomowych, lub złego podziału, a jajo rośnie.

Wg miesiączki to 8 tydz. Na poprzednim scanie pecherzyk miał rozmiar 5 tyg lub troszkę poniżej tak powiedziała a 10 dni później usg pokazało ze pecherzyk ma 6 tyg i 1 dzień, następne usg mam w czwartek.

reklama
Kara kobiety tez maj urojone ciaze brzuch rosnie piersi Ciąża rzekoma – Wikipedia, wolna encyklopedia
pierwszy raz sie styknelam z nia na studiach jak mialm praktyki w szpitalu babeczka normalnie dostala skurczy I wszytskim wmowila ze to ciaza ja bylam w szoku ale im wiecej sie dowiadywalam o ciazach to mnie mniej dziwilo ale najgozej wspominam pierwszy dzien praktyk przyjechal do porodu kobitka I sie okazalo ze dziecko nie zylo od 3 miesiecy ten porod to dla mnie byla taka trauma ze jak wrocilam do domu to oznajmilam wszytskim ze koncze to zabawe bo nie wytrzymam

Do góry