reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Upsi!

Ale puchy!!! :szok:

Indi - dobrze że wsio olrajcik jest. Zaraz półmetek, czy Ty wiesz??? A pamiętam jakby to było wczoraj że ogłaszasz o fasolince :tak:
No cóż, mi po clo nic się nie przytrafiło. Ale zaczęłam ładnie tracić na wadze. Jeszcze 3 kilo, i gin zacznie mnie prowadzić. Może nie tylko clo wejdzie w grę.... Powiem mu że sama sobie wzięłam clo przez trzy cykle (wzięłam 2... wiem) ale powiem że 3, to może od razu zaproponuje inne rozwiązanie :confused:
Fajnie, bo chudnę po mału i skóra jest w fajnym stanie, nic się nie marszczy ani nie zwisa he he. Wszystkie spodnie są za duże, Mam taki fajny płaszcz na jesień, w który się ledwo mieściłam i ledwo w nim oddychałam. Teraz skubany jest luźny, i szkoda mi go trochę. ALe kilogramów wcale mi nie szkoda. Tak więc jedno się nie udaje, ale zrzucam wagę i to mnie bardzo podtrzymuje na duchu.

reklama
Mar-chew - a jak Ty sobie radzisz z miesięcznym niemowlaczkiem? Trochę ciężko co? :-) aż dziwne że znajdujesz chwilę na wejście na BB

mousefish ' w ogóle nie jest ciężko :) Gabriel to złote dziecko i jest mi łatwiej z dwójką niż jak miałam tylko Hanie ;) a Hania jest takim dzieckiem, które potrafi zagospodarować sobie swój czas :) trochę mi się nawet nudzi ;p

No to szczęściara z Ciebie Mar-chew.
Teraz gdyby nam się w końcu udało, to też by było o niebo łatwiej niż z Natką jak była malutka. Teraz to pannica, więc jeszcze by mogła mi pomagać. Ubiera się sama i czasami sama sobie robi śniadanie. Proste bo proste, ale potrafi :-)

Indi - gratulacje! Macie już ustalone imię dla maluszka?

reklama
Mousefish gratuluje zgubionych kg

Indi gratuleje synka :)

A ja wrocilam z urlopu z PL, zastalam list z kliniki z terminem spotkania na 6 sierpnia,ale zadzwonilam i udalo sie to dokrecic przprosily mnie za to ze nie zauwazyly notatki ze jestem na urlopie,maja wyslac inny list.Dodadtkowo dostalam papiery do wypelnienia do IVF.

Aniolkowa.Mamo martwie sie o ciebie zagladalam w lipcu ale nic nie napisalas.Pisz co tam u ciebie,mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzieje.

Do góry