reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Aniołkowa mama nie pros bo bedzie ci dane:-) ja też nie miałam żadnych objawów żadnych nudnośći nic tylko ciagle byłam głodna I mówie do mojego że chyba to będzie jakieś mega głodne dziecko albo blizniaki no I scan 12 tyg i nowina że jednak to beda dwa żarłoki:-) z poczatku myślałm że to może jest wina ziółek że jest dwoje dzieci ale moje sa jednojajowe dodoam że np moja córka pije tybetańskie na azs i bardzo jejj pomagaja zawsze warto spróbować nic się nie traci szczególnie jeżeli nie ma podstaw z medycznej strony że nie można zajść skoro oni stosuja ją od wieków to chyba wiedzą co robią :-) IUI robiłaś tutaj czy w PL??

reklama
mama no własnie dawniej tylko sie leczylo medycyną naturalną, ziołami i Chińcycy słyną z tego, że znają sie na rzeczy. Nie narzekam nqa brak objawów absolutnie. O ile z dzidzią jest wszystko ok to ja tam wcale nie chce mieć żadnych objawów. Gdybym się tak czuła całą ciąże to było super. IUI miałam robione tu w Uk, kolejny krok to miało byc ivf

patti ja testowałam w 32dc a cykle mam 28. Nie wiem kiedy była owu, bo przez ostatnie 2 miesiące dałam sobie spokój z obserwacją, temperaturami i testami owulacyjnymi. Trzymam kciuki za Twoje testowanie.

basiku mój kochany jak Ty się czujesz? Tak cichutko siedzisz? Miałaś już scan?

Aniolkowa jestem, jestem ale czuje sie kiepsko :(((( liczę ze za tydzień sie skończą moje katusze. Ścan miałam w 10 tyg dzidzia jedna:)) pozdrawiam Was wszystkie

patti - zrób koniecznie z porannego moczu :) mi pierwszy test wyszedł taki cień cienia, że sama nie byłam pewna czy go widzę czy mam przewidzenia... więc zrobiłam elektroniczny, który mi napisał - tak, tam była ta kreska :p czekam z niecierpliwością na wieści z samego rana :) trzymam kciuki za mocniejszą kreskę&&
możesz wrzucić zdjęcie?

jakos nie moge wgrac zdjecia tutaj... powtorze z rana... ale sie zdziwilam bo od 17 mcy nie mialam nawet cienia kreski a dwa testy zrobilam roznych firm... zobaczymy. dzieki za kciuki

20140122_182535.jpgudalo sie ale nie wiem czy cos tu na zdjeciu widac

Załączniki

• 20140122_182535.jpg
    20140122_182535.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 54
na tym zielonym widze tylko jedną krechę - ale na tym niebieskim II jak nic! Po cichu już się cieszę... siknij rano, porównamy rezultaty :tak:
wiesz kiedy miałaś owulacje?

Ostatnia edycja:
reklama
W realu lepiej ten zielony wyglada. Wczesniej jak testowalam to tak nie mualam. Plus te bolace sutki I piersi... owulaacje mialam wtorek albo sroda dwa tyg temu. Wiem ze byla bo testy robilam plus usg. Chyba ze to ten clomid tak namieszal z tym testem chociaz watpie....

Do góry