Donna30
Zaciekawiona BB
Roxi no wlasnie te sama pytania przechodze teraz ja. Ja wiem jedno ze sa ludzie którzy siedza tu sporo i naprawde niemysla o powrocie do Polski wogole o Polsce, ale ja niepotrafie nie myslec o Polsce zwłaszcza o rodzinie którą tam mam....mój mąz do konca tego nierozumie ze ja moge bardzo tesknic. Roxi to jeszcze dobrze ze masz znajomych , prace a to jest bardzo duzo na obczyźnie ...ja poza mezem naprawde nie mam nic nikogo....Rozmawialam z mezem wczoraj i powiedzial ze jak chce zostac po swietach troche to zebym zostala ale szczesliwy z tego powodu to nie byl....wydaje mi sie ze wlasnie powienien byc szczesliwy z tego powodu ze chce zostac w polsce w tym stanie na troszke tymbardziej jak wie ze zle sie czuje tutaj.....Fakt faktem chce tutaj rodzic bo chce zeby maz byl przy mnie nio fakt faktem tylko z tego powodubo wiadomo gdzie chcialabym rodzic jezeli byla by taka mozliwosc zeby tez i mój maz mógł byc hehehe....w Polsce ale wybralam ze chce rodzic tutaj...tylko chodzi mi o pare miesiecy komfortu psychicznego w Polsce bo go tutaj nie mam.....Też chcialabym siedziec tutaj w UK wiadomo z tym sie zgodze z moim mezem...Polska nie zapewni nam tak bytu jak Anglia....tez wiadomo jesli chodzi o dziecko w przyszlosci....angielski i otwarty jest dla niego caly swiat....Ale bede zostawała teraz w Polsce po swietach a mąż wraca sam....Chcemy sie przeprowadzic do innego rejonu Anglii bo tutaj to szczegolnie xle sie czuje ...mieszkam na wsi w kolo tylko same bangalow i nic poza tym .....cale zycie mieszkalam w miescie i cholernie mnie ciagnie do miasta i bedziemy szukac gdzies w miescie.....myslimy nad Hull albo Manchester....bo tutaj to szybciej zwariuje niz urodze heheh