reklama
kara jestesm ;-) mnie tez wczoraj wieczorem na basenie zlapal bol brzuch i dzis tez boli poza tym tez mi "mokro" ciagle.jedna wielka niewadoma przez nastepny tydzien:-(
witam nowe dziewczyny i powodzenia dla wszystkich :-)
witam nowe dziewczyny i powodzenia dla wszystkich :-)
Mar-chew
Fanka BB :)
ok, mogę teraz przyjąć te kopniaki - no ale chyba nie będziecie butować ciężarnej co serduszko ładnie biło i ogólnie lekarzowi podobał się mój zarodek... trochę mi wyszło tych przeciwciał i teraz patrzymy czy przyrastają (oby nie) i nadal mam brać Acard.
Aniołkowa - później Ci napiszę na co dokładnie miałam robione te wymazy...
Aniołkowa - później Ci napiszę na co dokładnie miałam robione te wymazy...
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Basik jesli juz to rano był czas na boboseksy, bo od owu komórka jajowa żyje ok 12h potem juz mogą być niebobo- seksy. Fajnie, ze wreszcie owulka była, teraz czekamy 2 tyg na twojego teściora.
marchew tylko dlatego, ze jesteś w ciazy nie dostaniesz kopniaka:-) gratuluje serduszka, niech maluszek rośnie nadal zdrowo. Czekam na te informacje o badaniach. Czy ty bierzesz tylko akard czy clexane tez?
U mnie ok, czuje sie dobrze. Żadnych objawów ciażowo-okresowych. A jak u was yas, kara, kontra ?
marchew tylko dlatego, ze jesteś w ciazy nie dostaniesz kopniaka:-) gratuluje serduszka, niech maluszek rośnie nadal zdrowo. Czekam na te informacje o badaniach. Czy ty bierzesz tylko akard czy clexane tez?
U mnie ok, czuje sie dobrze. Żadnych objawów ciażowo-okresowych. A jak u was yas, kara, kontra ?
basik ja niestety nie znam sie na wykresach, mierzeniu temp. itp bo sama nie zabieralam sie za to.u mnie to ciezko byloby bo mam nieregularne zycie.
marchew bardzo sie ciesze ze serduszo mocno bije, powodzenia na dalszym etapie :-)
aniolkowa mnie nadal od czasu do czasu pobolewa brzuch i bok z ktorego owulka byla plus piersi ale jedna wiecej niz druga.ale to wszystko dokladnie jak przed okresem wiec dalej czekamy.
marchew bardzo sie ciesze ze serduszo mocno bije, powodzenia na dalszym etapie :-)
aniolkowa mnie nadal od czasu do czasu pobolewa brzuch i bok z ktorego owulka byla plus piersi ale jedna wiecej niz druga.ale to wszystko dokladnie jak przed okresem wiec dalej czekamy.
Mar-chew
Fanka BB :)
aniłokowa - tylko acard póki co... jak przeciwciała wzrosną to się włączy...
basik - zerkne jak będę w domu... niestety na telefonie nie widzę
basik - zerkne jak będę w domu... niestety na telefonie nie widzę
reklama
Basik widzę, że owulka była więc trzymam kciuki, żeby fasolka była z tego :-)
Marchew super, że wszystko jest dobrze :-) cieszę się razem z Tobą Spokojnej ciąży życzę
Aniołkowa dziękuję, że pytasz...tak jak pisałam Ci wcześniej...chciałam, żeby cykl jak najszybciej się skończył, za to jeszcze mi się wydłużył...@ brak i nie wiem czy testować czy czekać do tego terminu @ który ovufriend mi wyznaczył bo według niego to 8dpo i wiadomo, że test nie wyjdzie tak czy siak
Trzymam kciuki za twoje testowanie...to już niedługo :-)
Yas, kara trzymam kciuki
Marchew super, że wszystko jest dobrze :-) cieszę się razem z Tobą Spokojnej ciąży życzę
Aniołkowa dziękuję, że pytasz...tak jak pisałam Ci wcześniej...chciałam, żeby cykl jak najszybciej się skończył, za to jeszcze mi się wydłużył...@ brak i nie wiem czy testować czy czekać do tego terminu @ który ovufriend mi wyznaczył bo według niego to 8dpo i wiadomo, że test nie wyjdzie tak czy siak
Trzymam kciuki za twoje testowanie...to już niedługo :-)
Yas, kara trzymam kciuki