reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

Super Annie 85 ;)) myslalam moze ze jestes z Galway,moja znajoma chodzila tu na akupunkture i pila zola u jakis chinczykow,niestety w jej przypadku nie pomogly zajsc jej w ciazé.Mam nadzieje ze Tobie pommogá

reklama
Kara tak skok tempki.. Zreszta w mojej sygnaturce jest udostepniony link do wykresu to mozesz sobie zobaczyc jak to wyglada...zaskoczylo mnie to troszke bo tez mi sie wydaje ze pozno...

kara jestesm ;-) mnie tez wczoraj wieczorem na basenie zlapal bol brzuch i dzis tez boli poza tym tez mi "mokro" ciagle.jedna wielka niewadoma przez nastepny tydzien:-(

witam nowe dziewczyny i powodzenia dla wszystkich :-)

Yas,Aniolkowa,Kara jak Wasze samopoczucie???

u mnie chyba byla jednak owulka,dziewczyny doradzcie mi spogladajac na moj wykres czy dzis powinny byc bobo-sexy? (wczesiej byly;19 i 20 dna cyklu)
milej niedzieli

ok, mogę teraz przyjąć te kopniaki - no ale chyba nie będziecie butować ciężarnej co :p serduszko ładnie biło i ogólnie lekarzowi podobał się mój zarodek... trochę mi wyszło tych przeciwciał i teraz patrzymy czy przyrastają (oby nie) i nadal mam brać Acard.
Aniołkowa - później Ci napiszę na co dokładnie miałam robione te wymazy...

Basik jesli juz to rano był czas na boboseksy, bo od owu komórka jajowa żyje ok 12h potem juz mogą być niebobo- seksy. Fajnie, ze wreszcie owulka była, teraz czekamy 2 tyg na twojego teściora.

marchew
tylko dlatego, ze jesteś w ciazy nie dostaniesz kopniaka:-) gratuluje serduszka, niech maluszek rośnie nadal zdrowo. Czekam na te informacje o badaniach. Czy ty bierzesz tylko akard czy clexane tez?

U mnie ok, czuje sie dobrze. Żadnych objawów ciażowo-okresowych. A jak u was ​yas, kara, kontra ?

basik ja niestety nie znam sie na wykresach, mierzeniu temp. itp bo sama nie zabieralam sie za to.u mnie to ciezko byloby bo mam nieregularne zycie.

marchew bardzo sie ciesze ze serduszo mocno bije, powodzenia na dalszym etapie :-)

aniolkowa mnie nadal od czasu do czasu pobolewa brzuch i bok z ktorego owulka byla plus piersi ale jedna wiecej niz druga.ale to wszystko dokladnie jak przed okresem wiec dalej czekamy.

Marchewa super wiesci ,zycze nudnych 8 miesiecy:tak: o jakich przeciwcialach mowa?? co za badanie ?wytlumacz mi ,proszé.
Yas cosik,, smierdzisz,,ciázowo;-)
Aniolkowa dziekuje :-)

reklama
Basik widzę, że owulka była więc trzymam kciuki, żeby fasolka była z tego :-)

Marchew super, że wszystko jest dobrze :-) cieszę się razem z Tobą :tak: Spokojnej ciąży życzę :tak:

Aniołkowa dziękuję, że pytasz...tak jak pisałam Ci wcześniej...chciałam, żeby cykl jak najszybciej się skończył, za to jeszcze mi się wydłużył...@ brak i nie wiem czy testować czy czekać do tego terminu @ który ovufriend mi wyznaczył bo według niego to 8dpo i wiadomo, że test nie wyjdzie tak czy siak :confused2:
Trzymam kciuki za twoje testowanie...to już niedługo :-)

Yas, kara trzymam kciuki :tak:

Do góry