reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

oczywiscie, ze macie racje!:tak: bede forum tak czesto sprawdzac jak reszte;-)
zreszta teraz moge sobie na to pozwolic jupiii!:-D w pracy moglam tylko na fejsa wejsc

dziewczyny, nie moge uwierzyc jaka Mloda robi sie silna:szok: normalnie 2 tyg temu czulam pukniecie ale teraz to prawdziwe lubudu sie robi:-D

musze wykorzystac to ze dzieci poza domem i jade pozalatwiac sprawy na miescie:tak:

reklama
o tak trzeba to zaglądać, bo tak jak kiedyś my tak teraz ktoś inny może szukać pomocy, czy dobrej rady...

Ciekawe co u edith???

Dziś u mnie już chłodniej, takie normalne lato. Jesteśmy po śniadanku, za chwilę mała kawka i ciasteczko :-) A ok.13 idę do gina na kontrole, ciekawe w ogóle czy mnie przyjmie, bo nie wzięłam karteczki od niej, a zapisać się nie szło na ten termin, bo już wszystko zajęte...Tak to jest dostać się do dobrego lekarza bez problemu...Ale jak mówiła przyjść, to pójdę, daleko nie mam ;-)

tygryseczek jak ty sie w ogóle czujesz? Co u ciebie?

tiluchna ty miałaś odpoczywać a nie latać. A jak w ogóle ludzie w pracy zareagowali na twoje zwolnienie?

agitatka kciuki za wizytę, napewno u Kubusia wszystko dobrze

ja często myśle co tam u edith, tak długo sie nie odzywa...mam nadzieje, że z tatą dobrze

ja też tu zaglądam :-) i jak mam coś mądrego do napisania to piszę :-)

ja też mam nadzieje że edith wszystko dobrze, i że kiedyś do nas napisze :-)

Tiluchna ja mam dokładnie to samo jeszcze jakies 2 tygodnie temu tylko czasami i tak leciutko czułam dzidzie, a teraz czuje chyba jej każdy ruch, bo zdarza się to zdecydowanie częściej no i nie da sie tego przeoczyć:-D nasze dzieciaczki rosną w siłę:tak:
Edith odezwij sie jakos kobitko, bo martwimy sie o Ciebie......

Aniolkowa - totalny szok;-) co bylo bardzo fajne:-D
przyszlam, dalam zwolnienie, przynioslam paczki do biura i muffinki na fabryke, powiedzialam sija, zabralam rzeczy z biurka i tyle mnie widzieli:-D ahhh fantastyczne uczucie:-p:zawstydzona/y::-p

Tiluchna wiem że się powtarzam ale ZAZDROSZCZĘ!!!!! Domyslam się że uczucie boskie:-D Ja jutro jestem ostatni dzień przed urlopem i jestem przeszczęśliwa że ponad dwa tygodnie nie będę musiała tam chodzić, a co dopiero jak będę odchodzić na maternity:-)

aniolkowa tak, w sobote lece do Polandu!!! :-) Jestem przeszczęśliwa, w końcu odpocznę, odwiedzę rodzinke i znajomych, tak bardzo się stęskniłam za moim miastem i ludzmi.... Jeszcze tylko jutro, a w sobotę odlot!!!!:-p

reklama
Roxi to juz? Dopiero pamietam jak kupowalas bilet! Napewno jesteś podwójnie podekscytowana, bo wszyscy zobaczą cie z brzuszkiem:-) rodzice bedą skakać nad tobą i cie rozpieszczać :tak: Doktorek bedzie szczęśliwy, ze wam sie udało. Fajnie masz! Niech ci miło i wolno mija pobyt w Pl. Odzywaj sie do nas jak znajdziesz chwilke pomiędzy odwiedzinami znajomych

Do góry