reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
U nas już ok.Tak jak myślałam Piotruś Pan pękł w sobotę...Okazało się,że mają duże problemy w pracy i stąd ta agresja w domu...Pogadaliśmy szczerze po raz pierwszy od bardzo długiego czasu i mam nadzieję,że efekty tej rozmowy bedą trwałe. Myślę,że w dużej mierze podziałały na Michała moje złośliwe słowa,że muszę znaleźć reproduktora bo nie zmarnuję tylu miesięcy starania.Jak już to powiedziałam to chwilę później poprosił mnie o rozmowę. W niedzielę sam zaproponował wycieczkę rowerową,a już dawno nawet spaceru nie było.Zrobiliśmy ładnych kilka kilometrów,rozładowaliśmy do końca negatywne emocje i wróciliśmy w doskonałych nastrojach.Tak więc od jutra starania wracają pełną parą ;)

Bardzo się cieszę ;) wierze w was ;) . Tylko ta rozmowa musi trwać i trwać . Rozmawiajce ze sobą zawsze , krzyczcie , wściekacie się ale rozmawiajcie . Ukróć mu troszkę te wypady on nie jest kawalerem a jak ma problem z pracy niech rozmawia o tym z tobą , zawsze coś doradzisz czy podtrzymasz na duchu i pamietaj ty też jesteś WAŻNA ,,też przeszłaś dużo i on ma się tobą opiekować i nie ma innej opcji ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Pyzia trzymam kciuki za starania.

No to kończymy cykl u mnie.
Plamienie się rozkręca a szyjka zeszła niziutko i twarda. Zakładam że owulacji nie było. Zostaje mi czekać na następny miesiąc. :)

Hej dziewczyny . Klika dni mnie nie było i tym samym nie miałam dostępu do internetu... Wczoraj na wizycie zobaczyłam moje serduszko :) Z synkiem już trochę lepiej , przynajmniej śpi w nocy spokojniej , nie budzi si e setki razy z krzykiem. Mamy zmienione mleko, odstawione leki...

Dziewczyny, mam takie pytanie, ile dni od wziecia ostatniej tabletki clo wystepowala u was owualcja? Wczoraj mialam 12 dzień cyklu i pani ginekolog nie widziala jeszcze owu. Kazala przyjsc za 3dni rano.
Dowiedzialam się tez ze "jestem na drodze" do zespołu policystycznych jajnikow i jest mi trochę przykro z tym.

Jenta może występować nawet i w 20 dc, wszystko zależy od szybkości wzrostu pęcherzyków. Przyjęte jest ze rosną ok. 2 mm na dzień ale przyrost w zależności od kobiety może się różnić.
Tez jestem szczęśliwa posiadaczką PCO i mam jednego synka wiec to żaden wyrok:)

Jenta może występować nawet i w 20 dc, wszystko zależy od szybkości wzrostu pęcherzyków. Przyjęte jest ze rosną ok. 2 mm na dzień ale przyrost w zależności od kobiety może się różnić.
Tez jestem szczęśliwa posiadaczką PCO i mam jednego synka wiec to żaden wyrok:)
Madzia to dlatego pregnyl tak długo utrzymuje się w organiźmie? Żeby pomóc w pękaniu pęcherzyków dopiero jak dojrzeją? To jeśli dobrze rozumiem jeśli dziś będę miała zastrzyk a pęcherzyk nie będzie jeszcze całkiem dojrzały to pregnyl pomoże nawet za kilka dni?

Madzia to dlatego pregnyl tak długo utrzymuje się w organiźmie? Żeby pomóc w pękaniu pęcherzyków dopiero jak dojrzeją? To jeśli dobrze rozumiem jeśli dziś będę miała zastrzyk a pęcherzyk nie będzie jeszcze całkiem dojrzały to pregnyl pomoże nawet za kilka dni?

Powiem Ci Pyziu że nie mam pojęcia jaki jest mechanizm działania pregnylu:/
Wydaje mi sie że podaje sie go przy monitoringu i dopiero wtedy kiedy pęcherzyki osiągną wielkość 20 mm:)

reklama
Do góry